Mennyire biztosan tudja megmondani a doki, hogy terhes vagyok, ha úgy gondolom, hogy kb. 3 hetes vagy valamivel több vagyok?
Figyelt kérdés
Ma megyek dokihoz, és már izgulok nagyon.2007. nov. 6. 12:56
1/3 anonim válasza:
Ha menstruációd elejétől számítod a 3 hetet, akkor nem fogja megmondani. Korai.
Ha fogantatástól számítod, akkor igen, meg tudja mondani. De akkor már teszt is, ha teszteltél. Mindenesetre ha hazajössz, írd meg. Csinálj egy másik belépési kódot és írd meg, mert érdekel.
2/3 anonim válasza:
Szia!
Én körülbelül két hetes lehetek,de nekem a teszt már egyértelműen kimutatta!
Érdekelne neked mit mond a doki,mert én is csak 2-nap múlva jutok el orvoshoz!
Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
bolti tesztek:a hcg hormon kb 4 hettel a fogamzas utan,vagyis a varhato mensi elso napja utan 2 hettel mutat biztos erdmenyt.vannak erzekenyebb tesztek amik kimaradas utan 1-2 nappal is kimutathatjak de ilyenkor magasabb az esely hogy teves a diagnozis(mert meg nem olyan magas a koncentracioja a hcg-nek.vervizsgalattal a mensi kimaradasa elott is kimutathato.4 hetesnek mondott terhesseg valojaban csak 2 hetes ha a fogamzastol nezzuk,tehat a 4.heten kis testi valtozasokat es mensi kimaradasat veheted eszre.egy 5 hetes embrio kb 2 mm,tehat sorolhatnam ezen adatokat,nem irtad le hogy mikor kellett volna megjonnie,es milyen tuneteid vannak.huvely uh-val petezsak lathato az embrio meg nem mert tul kicsi.a mehszajadbol annak helyzetebol es kemenysegebol orvosod megtudja mondani mi a helyzet.ird meg mert engem is erdekel.sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!