Valóban meddőségi központba kell mennem, hogy utrogestant irjanak fel?
A második vetélésem után nőgyógyászt váltottam, azóta volt még három elhalt terhességem. Nagyon sok vizsgálaton túl vagyok és most derült ki, hogy alacsony a progeszteron szintem. A genetikus utrogestant javasolt, a nőgyogyászom pedig "finoman lerázott" és elküldött egy meddőségi centrumba.
Valóban oda kell mennem vagy keressek egy másik nőgyógyászt aki segiteni tud?
Szia!!
Szerintem keress más dokit, nekem 4 spontánom volt :-(
A nődokim írta fel az utrogestant. Szerintem csak nem akart veled foglalkozni.
Szia!
Szerintem a doki csak nem mer tovább foglalkozni veled,azért akar lerázni,nehogy megint valami gond legyen,mikor ő kezel.Nekem 6 hetesen volt egy pici vérzésem,a dokim rögtön utrogestant és duphastont írt fel,hogy megmaradjon a baba,szóval simán felírhatná,nem kéne hozzá külön kérvény.Szerintem keress egy másik dokit. Ezeket a gyógyszereket rögtön szedetik ha bármi gond van,szóval nem értem,addig mért nem kaptál ilyet.
Köszi a válaszokat! A doki duphastont irt fel miután teherbe estem, de soha nem nézte a hormonjaimat. A genetikus szerint nem a teherbeesés után kell felirni a gyógyszert hanem még előtte kell a hormont beállitani.
Dokit fogok váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!