Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel szeretkeztünk, es...

Ricsi13 kérdése:

Barátnőmmel szeretkeztünk, es kiszakadt az ovszer. Kimosott magából mindent. Mennyi az esélye hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés
Mindketten 16 évesek vagyunk,hiába mondom neki ,hogy mennyjünk esemény utáni tablettáért,vagy valamiért,amíg megakadályozhatnánk,de ő az egésszel nem foglalkozik,biztos benne hogy nem lesz terhes,de én nagyon ideges vagyok.

2015. aug. 23. 14:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Egy abortuszert nagyobbat kapnatok. Beszelj akkor az anyukaval...
2015. aug. 23. 15:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj az anyukájával. Ez a legjobb döntés, ha nem megy el most nőgyógyászhoz feliratni gyógyszert, akkor abortusz lesz a vége, azt meg 18 alatt szülői beleegyezés nélkül úgysem végezhető el, tehát ígyis-úgyis megtudná a szülő.

Fogy az időtök, nem tudom mikor történt az eset, de a tabletta 3 NAPIG vehető be. Ha a lány nem megy el nőgyógyászhoz, neked kell szólni az édesanyjának az esetről. Lehet, hogy lesz kis veszekedés, de mondd meg, hogy te felelősségteljesen gondolkozol, megtörtént a baj, a barátnődet el kell vinni orvoshoz, az ő beszari lánya meg cseszik az egészre... Muszáj megtenned, akármilyen gáz

2015. aug. 23. 15:48
 13/19 A kérdező kommentje:
És még annyi,hogy a spermám még nem teljesen feher,inkább "fehéres" mert kicsit fehér,nagyobb resze inkább átlátszó.Ilyen spermával is teherbe tudom ejteni?(most már mindenen gondolkozok,hogy meggyőzzem magam hogy nem terhes.)
2015. aug. 23. 16:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy a sperma színe, állaga, ha kijött, akkor azzal teherbe tudod ejteni!
2015. aug. 23. 16:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
2015. aug. 23. 16:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Joggal vagy ideges. A spermád normális, és 16 évesen már mindketten alkalmasak vagytok a gyermeknemzésre. Hiába kínos erről beszélnetek, ha másképp ez most nem megy, ne hagyd ki a szüleiteket ebből! Inkább most legyen egy kellemetlen beszélgetésetek, minthogy később gyerekfejjel váljatok szülővé!

A hozzáállásotokból ítélve talán a kelleténél korábban kezdtetek szexuális életet élni...

2015. aug. 23. 18:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
hiába mossa ki,mert ami jó és gyerek lehet belőle,az bejut egyből,csak a selejtesebbjét mosta ki azzal meg nem megy semmire. vagy elmentek a tablettáért,vagy később abortuszra,ha nincs más szólj az anyukájának,meg fog ijedni de megfogja érteni hogy használtatok óvszert csak kiszakadt,meg legalább látja,hogy hozzá fordultok nem eltitkoljátok 9 hónapig... ezt a hülyeséget,hogy nem lesz terhes,igenis lehet!
2015. aug. 24. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
17-es vagyok,azt még hozzátenném,hogy neked érezned kéne ha kiszakad. nekem is a férjem egyből érezte,hogy valami nem stimmel,meg is nézte. ilyenkor ne tovább élvezkedj,amint érzed,hogy valami más húzd ki és nézd meg!
2015. aug. 24. 10:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, történt valami az ügy érdekében? Kezdtek kifutni az időből - vagy az is lehet, hogy már kifutottatok.
2015. aug. 25. 15:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!