Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barátnőmmel szeretkeztünk, es...

Ricsi13 kérdése:

Barátnőmmel szeretkeztünk, es kiszakadt az ovszer. Kimosott magából mindent. Mennyi az esélye hogy terhes lesz?

Figyelt kérdés
Mindketten 16 évesek vagyunk,hiába mondom neki ,hogy mennyjünk esemény utáni tablettáért,vagy valamiért,amíg megakadályozhatnánk,de ő az egésszel nem foglalkozik,biztos benne hogy nem lesz terhes,de én nagyon ideges vagyok.

2015. aug. 23. 14:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem lehet kimosni!:)

Szóval ha nem akar gyereket, akkor fogja meg a seggét és tolja el esemény utáni tablettát felíratni!

2015. aug. 23. 14:30
 2/19 anonim válasza:

menjetek el esemény utániért

és legközelebb jobban vigyázzatok

3/19 anonim ***** válasza:

A barátnőd nagyon buta és felelőtlen, érdemes elgondolkoznod azon, milyen kapcsolat lesz ebből hosszútávon, ha ő így viselkedik egy komoly probléma esetén. Van esély a terhességre, ugyanis kétlem, hogy a barátnőd benyúlt a méhszáján keresztül, és egytől egyig az összes spermiumot kimosta magából... :D Van esélye a terhességre, ha elélveztél benne, akkor elég sok.

Beszélj vele, mert ha terhes lesz, azzal mindketten csak szívni fogtok.

4/19 anonim ***** válasza:
66%
Ó hogy nekünk nem bir kiszakadni:)
2015. aug. 23. 14:36
 5/19 Jázi :) ***** válasza:
100%

lehet fél a nődokitól. De magyarázd meg neki,hogy nagyobb lesz a félelme ha kiderül,hogy teherbe esett.

Ilyenkor sok doki meg se vizsgálja a tabiért befáradó pácienst. Jobb esetben kikérdezi és megírja a receptet.

De ha ő ilyen felelőtlen, és te kicsit bátrabb vagy, kérd el a papírjait és sétálj be egy nődokihoz. Simán adnak neked is receptet.

2015. aug. 23. 14:36
 6/19 anonim ***** válasza:
Jó esélye van rá hogy terhes legyen. Elég felelőtlen a kislány.
2015. aug. 23. 14:38
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
3 napotok van arra, hogy bevegye az eseményutánit, elég valószínű a baba-project.
2015. aug. 23. 14:43
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Te látod jól, kell az esemény utáni. Nélküle van esély a terhességre. Nem így működik, hogy ki is tud mosni magából mindent.. nem lehet.
2015. aug. 23. 14:45
 9/19 A kérdező kommentje:
Én is mondtam neki,hogy ez a kimosás semmit sem ér.És bármit mondok neki,nem hajlandó elmenni nőgyógyászhoz.Nem tudom mit tegyek.Komolyan a végé az anyukájának fogom elmondani,hogy mi történt,ö úgyis elviszi nőgyógyászhoz,csak az a probléma,hogy akkor kapnánk rendesen.Jobb lenne ha erről a szülők nem vennének tudomást.
2015. aug. 23. 15:08
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor közöld vele kerek perec, jobbat nem tudok, hogy te még nem akarsz gyereket, amennyiben ő nem tesz ez ellen, úgy ha gáz van, akkor neki magának kell egyedül megbirkóznia a dolgokkal, te a véleményedet elmondtad, ezek után a döntés az övé.

És miért nem meritek elmondani a szülőknek? Ha ahhoz eléggé felelősségteljesnek éreztétek magatokat, hogy szexeljetek, akkor ehhez miért nem? És ha mégis terhes lesz, akkor úgyis kiderül!

2015. aug. 23. 15:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!