Szerintetek ez pozitiv tesztnek minősül?
Figyelt kérdés
Röviden csináltam tesztet és láttom, hogy ott van a második csík, de nagyon halvány...
A tegnapi tesztem még halványabb volt, de jó pár óra után ránéztem és sokkal erősebb lett, de még így halványnak mondható. A mai már jobban látható de még ez is halvány...
Szerintetek?
Izgulok nagyon, de most már csak csütörtök körül tesztelek, addig meg reménykedek... Egyébként más is megijedt? Rögtön az jutott eszembe, hogy Úristen meg fogom állni a helyem? egész életembe erre vártam de most megijedt...
2015. aug. 22. 09:17
11/12 anonim válasza:
5 nap múlva kell megjöjjön de már halvány csíkos az a teszt,az nagyon jó :-) a mellem nekem is nagyon fájt,meg fáradékony,aluszékony voltam én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!