Ki kéne már mutatni a tesztnek valamit?
Figyelt kérdés
Ciklusaim 32-35 nap között vannak,eléggé elhúzódik és egyszer volt 37 nap is.Ma van a 39. nap és kb 12-én volt ovu,de ez nem biztos.2015. júl. 28. 12:22
1/11 anonim válasza:
Ha középidőben ovuláltál, akkor igen, de ha később volt az ovud, akkor még lehet hogy csak később fogja kimutatni.
2/11 A kérdező kommentje:
Olyan mintha meg akarna jönni,érzékenyek a melleim.Tegnap teszteltem és expect teszten volt egy halvány csík 10 percen belül,de a mai teszten semmi.
2015. júl. 28. 12:24
3/11 A kérdező kommentje:
Utolsó mensi június 20-án kezdődött.
2015. júl. 28. 12:25
4/11 anonim válasza:
Ha 12-én lehetett ovud, akkor elvileg igen, kimutatja.
5/11 A kérdező kommentje:
Az expect teszt 25-ös,de én éjjel sokat pisilek(ha a kisebbikhez kelni kell akkor tuti,így kb 2-3szor éjjel,de ha nem kell kelni akkor is)és így ugye pisi koncentrációja ne biztos,hogy megfelelő.Legalábbis örülnék,ha ez a magyarázat.
2015. júl. 28. 12:28
6/11 anonim válasza:
Az x-epilt ajánlom, az nagyon megbízható. Ha nem tudod pontosan, hogy mikor volt az ovuláció, akkor légy még egy kicsit türelemmel. 4-5 nap késésnél már biztosan ki kell mutatnia a tesztnek a terhességet, még késői fogantatáskor is, halványan. Amíg nem jön meg a vérzés, addig van remény, a tüneteid is biztatóak (ha vérzés előtt egyébként nem szoktak feszülni a melleid)
7/11 A kérdező kommentje:
A melleim szoktak feszülni,de ennyire érzékenyek csak terhesen voltak.A hasam fáj,mintha meg akarna jönni,de menses előtt egyfolytában fáj,most meg hol igen hol nem.
2015. júl. 28. 12:37
8/11 anonim válasza:
Vegyél 10- es érzékenységűt, nekem egyből mutatta :)
9/11 A kérdező kommentje:
Melyikek 10esek?
2015. júl. 28. 12:59
10/11 anonim válasza:
12-es predictor early jó teszt, azt ismerem. De a 25-osok között is van különbség, facelle vagy x-epil azért jó kategória. Nekem a facelle 5 napos késéssel olyan erős volt, mint a kontroll csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!