Ha most ilyen a terhestesztemen a 2. -ik csík, mikor érdemes tesztelni, hogy kb:egyforma erősségű legyen? (kép csatolva)
Élőben sötétebb a 2.-ik csík,csak nem tudok jobb minőségben felrakni róla:(
Ez a teszt is 2 nap késésnél lett ilyen...
Ez nem ovuteszt, hogy egyforma erősségűnek kellene lennie a csíkoknak, és csak akkor pozitív. :-) A halvány csík is csík.
de felteszem neked ide az én tesztjeimet: [link] A késés első napjától kezdve egy hétig minden reggel teszteltem. A kép önmagáért beszél. :-)
Nem is értem,miért akarod,hogy egyforma erősségű legyen? :S
Nem az a lényeg,hogy kismama lettél?
Szia!
Először is gratulálok kedves Kismama!:)
A hcg szint nem mindenkinél emelkedik egyformán, nekem a nemvárt napján már mondhatni egyforma volt mindkét csik.De ez egyénfüggő.Elméletileg a hcg a szervezetben minden másnap duplázódik, tehát ha holnap csinálsz egy tesztet már erősebb lesz a csik.De ez már egyértelmű, ott a pocakodban a baba.
Vigyázz nagyon magatokra,Boldog Babavárást!
Nekem ugyanilyen volt, mint a tiéd, nem teszteltem újra, ha van csík, akkor pozitív.
Gratulálok!
ҝ
Jézusom!!!!!
Az ovuteszt negatív addíg amíg nem ugyan olyan erős a két csík!!!!!!!!
Nem a terhes teszt!
Jaj kérdező ne keverd a kettőt:)
Egy a lényeg terhes vagy,gratula.
Azon a másik fórumon jó nagy hülyeséget írtak.
A terhesteszt a vizeletben lévő HCG hormonra reagál. HCG meg csak akkor van, ha baba is van. A semmitől nem lesz kétcsíkos a teszted.
Azonban a HCG mennyisége nem azonnal ugrik fel az egekbe, hanem szépen, lassan, folyamatosan. Teljesen normális, hogy amíg kevés, addig a csík is halvány.
14 DPO - 48 mIU/ml (17-119 mIU/ml)
15 DPO - 59 mIU/ml (17-147 mIU/ml)
16 DPO - 95 mIU/ml (33-223 mIU/ml)
17 DPO - 132 mIU/ml (17-429 mIU/ml)
18 DPO - 292 mIU/ml (70-758 mIU/ml)
19 DPO - 303 mIU/ml (111-514 mIU/ml)
20 DPO - 522 mIU/ml (135-1690 mIU/ml)
21 DPO - 1061 mIU/ml (324-4130 mIU/ml)
22 DPO - 1287 mIU/ml (185-3279 mIU/ml)
23 DPO - 2034 mIU/ml (506-4660 mIU/ml)
24 DPO - 2637 mIU/ml (540-10,000 mIU/ml)
Nem tévesztettem össze,mert a másik fórumban tényleg terhességi tesztről írtak!
Elolvastam a tájékoztatót a teszt dobozában,és az van ráírva:10 percen belül olvassa le az eredményt...
Nekem 1-2 percen belül lett ilyen...bár kicsit sötétebb élőben.:)
Elnézést ha valakit a FŐ kérdésem idegesít,de azt hittem én vagyok totál hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!