36 évesen 4. Gyermek nagy felelőtlenség lenne?
Saját lakás van , hitel is sajna,van!!
Nem állunk túl jól anyagilag de nem is mostanról van szó, jekenleg 33 éves vagyok csak én már eljátszottam a gondolattal mi lenne ha.....
Szerintem lehetséges, hogy több gyerekkel jobban éljen valaki. Ha jobban pozícionálja magát, jobb melót keres, stb.
Mondjuk én rossz anyagi helyzetben nem vállalnék gyereket, bár nekünk viszonylag jó az anyagi helyzetünk, és szeretnénk is gyereket, de a második gyerkőc meg nem jön (egy már van).
Jobban élünk. A férjemnek is változott az állása, és amióta én is dolgozom, össze nem lehet hasonlítani a GYESsel, de még a GYEDel sem, mert azt a régi munkahelyem nem túl nagy fizetése után kaptuk, és most meg tök jó munkám van, relatíve sok szabadidővel.
Azért is írtam, mert szerintem meg akárhogy számolgatja valaki a pénzt, minden változhat manapság, a biztosnak tűnő munkahelyről elküldhetnek, és lehet hogy találunk jobbat, pedig nem is gondoltuk, de jön egy lehetőség...
Épp ezért írtam, hogy a szívünkre kell hallgatni. Ahol elfér 3 ott 4 is. És az adókedvezmény is növekszik.
8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!