Lehet ettől terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel éppen a felizgatás résznél voltunk és ugye mint minden fiúnál nekem is elkezdett termelődni az előváladék.Nagyon nedves volt,és véletlenül,teljesen véletlenul, egy pár miliméterre egy fél másodpercre becsúszott neki de tényleg nem teljesen csak a hegye belé ment..Lehet terhes ettől?

2015. aug. 18. 22:30
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ember, mi a bajod?Írtam egy szóval is,hogy csak a nyugtattó válasz érdekel?Mert szerintem nem,egyszerűen megköszöntem dinunak,hogy értelmes,segítőkész,nyugtató válaszokat ad.Igazából,szerintem nem lesz semmi,csak a barátnőm nagyon elkezdett pánikolni,és már így én is ráparáztam.Ajánlom,hogy először értelmezd a válaszokat,utána írj.Szia!
2015. aug. 19. 08:31
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Az itt a legnagyobb baj, hogy nem vagytok tisztában a dolgokkal. Mikor már itt tartotok, rég gumit kellene húzni, és nem lenne min izgulni. Véletlenül becsúszott neki. Olyan nincs. Odaraktad, és bedugtad. Itt nincsenek véletlenek.

A másik baj, hogy dinu is kb olyan tájékozott, mint ti. Esemény utáni tablettát nem adnak csak úgy, hogy besétálsz, és kérsz egyet. El kell menni a nőgyógyászhoz, és 72 órán belül felírja receptre. Utána már mindegy.

A teszt is csak kimaradt menstruáció után mutat bármit, nem úgy működik, hogy másnap elszalasz, veszel egyet, és meg lehet nyugodni.

Nem tartom valószínűnek, hogy terhes lenne a barátnőd, de nem is tudunk semmit a ciklusáról. Tájékozódjatok már, mielőtt szexeltek, mert ez így orosz rulett, ha azt sem tudjátok, mit csináltok.

2015. aug. 19. 10:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Ember, itt mindenki értelmes válaszokat írt, szerintem a te értelemezéseddel vannak a gondok!
2015. aug. 19. 10:05
 24/28 anonim ***** válasza:
kb 5% esély van a terhességre,ha termékeny típus a barátnőd. nem tudom mi ez a 72 órázás,nekem anno 5 napos tablettát írtak fel mikor kiszakadt. nőgyógyászhoz menjetek el,csak ő írja ki receptre. én 7000-ért vettem, szóval nem olcsó. két hét múlva még visszahívnak majd ultrahangra,a tabletta nem 100% bár kicsi a hiba esély. ha késik,majd akkor csináltok terhességi tesztet,addig felesleges. ha már ott vagytok az orvosnál,írassatok fogamzásgátlót
2015. aug. 19. 10:48
 25/28 A kérdező kommentje:
10:5ösnek:Esküszöm nem értem mi a bajod..Miért kell mindenbe belekötni?Nem tudod elolvasni rendesen?Kérlek mondd már el azt h hol írtam olyat h itt senki se küldd értelmes válaszokat,csak írtam h köszönöm dinunak h értelmes meg stb választ adott.Azt nem írtam h egyedül ő ad értelmes választ....
2015. aug. 19. 11:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Az előváladékban eredetileg nincsenek spermiumok, csak abban az eseteben ha volt előtte magömlés, és abból fent maradhattak a vezetékben. Ekkor be tudnak jutni, de ha volt pl magömlés, és utána pisiltél akkor már nincs sok esély rá, hogy elő spermiumok maradtak meg a vezetékben.
2015. aug. 19. 11:35
 27/28 A kérdező kommentje:
11:35:köszönöm! ezt nem tudtam!
2015. aug. 19. 11:36
 28/28 anonim ***** válasza:
Nincs bajom, de egy intelligens ember minden választ megköszön, még azt is, ami neki annyira nem tetszik. Te pedig egy ember válaszát köszönted meg, a többiekét nem. Olvasd vissza saját kommentjeidet, majd rájössz! De nem foglakozom tovább vele, szép napot!
2015. aug. 19. 13:50
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!