Lehet ettől terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel éppen a felizgatás résznél voltunk és ugye mint minden fiúnál nekem is elkezdett termelődni az előváladék.Nagyon nedves volt,és véletlenül,teljesen véletlenul, egy pár miliméterre egy fél másodpercre becsúszott neki de tényleg nem teljesen csak a hegye belé ment..Lehet terhes ettől?

2015. aug. 18. 22:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jajjj igen ezek tènyek ,de ne ijesztgessuk annyira. A barátomnak is nedves volt az tèny. Nem lehet tudni ,hogy az azt is tartalmazott. Lehetett előváladèk is ,de nem tudod megkulonboztetni csak izre masak,színre nem. Ha úgy gondolod ,hogy volt elovaladek akkor valahogy szerezzetek be a holnapi nap folyaman egy esemeny utanit es akkor mindenrendben lesz!:)
2015. aug. 18. 23:17
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dinu a válaszokat!!!És esemény utánit hol tudok venni? MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM A NYUGTATÓ VÁLASZODAT
2015. aug. 18. 23:23
 13/28 A kérdező kommentje:
vagy terhesség tesztet,az is jó?olyat lehet a dm-be vagy patikába kell?
2015. aug. 18. 23:27
 14/28 anonim válasza:
28%
Hany centis a farkad? Es mekkora a melle a csajodnak?
2015. aug. 18. 23:31
 15/28 anonim ***** válasza:
0%

Esemèny utánit a gyógyszertárba ,de csak 18 even aluliaknak adják ki ès az körülbelül 5000Ft.

A terhessègi tesztet pedig ugyancsak gyógyszertár. Èn azt nem ott vettem ahol lakok ,mert itt mindenki ismer mindenkit :/ ugyh a varosba ahova jarok iskolaba . A lènyeg ,hogy bármilyen gyógyszertárban lehet venni tesztet ,18 èv alatt is , kb 500-800Ft-ert. Kiadják szemrebbenès nèlkül . Sőt nekem segített is a nő ès velem együtt nèzte meg az eredmènyt. Direkt a fiatalabbik eladohoz mentem.:) Ès örülök neki nagyon ,hogy tudtam segíteni,hiszen átèltem ugyanezt !:)

2015. aug. 18. 23:40
 16/28 anonim ***** válasza:
Mikor történt az egész? Csak mert baromira nem mindegy. Esemény utánit 72 órán belül kell bevenni és csak receptre adják ki. Terhességi tesztet meg kb 2 héttel az aktus után tud csinálni mert addig nincs mit kimutatni. Egyébként gyógyszertár, DM, Rossmann, Tesco kb mindenhol lehet kapni.
2015. aug. 19. 01:09
 17/28 anonim ***** válasza:
Jah, hogy téged csak a megnyugtató válaszok érdekelnek, azt köszönöd meg, az a hasznos neked. Az őszinte meg nem érdekel. Attól még lehetséges a terhesség, még akkor is, ha nem akarsz róla tudomást venni. Szia!
2015. aug. 19. 01:19
 18/28 MatZ válasza:
cs acc yang?
2015. aug. 19. 03:27
 19/28 anonim ***** válasza:
Lehet terhes igazándiból ennyitől is, de ha ez megnyugtat, a fiam fogamzásgátló mellett fogant(itt arra utalok, hogy a termékenységgel ezek szerint nálunk nincs gond), azóta (3,5 éve) megszakítással "védekezünk" (nem bánnánk a kistesót) és minden hónapban megjött probléma nélkül.. :) Úgyhogy ne izgulj, kicsi az esély rá, de ettől még az esély megvan... :)
2015. aug. 19. 06:20
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Mièrt baj az ,ha örül a nyugtató válasznak? Èn is tudtam akkor ,hogy lehet ,hogy az leszek, mert benne volt nagy esèllyel. De annó nekem jól esett egy kis vígasz, hogy hátha nem lesz semmi. De ő is megmondta,hogy a legrosszabbra gondol ès venni is fog azt mondta esemèny utánit.:) Úgyhogy hallgat ő mindenkire.
2015. aug. 19. 07:40
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!