Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretnék tanácsot kérni...

Szeretnék tanácsot kérni mindenkitől vagy aki volt hasonló helyzetben. A barátnőm teherbe esett és nemtudom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Bővebben: Most fejeztük be a főiskolát mindketten alapiskola 6. osztájától ismerjük egymást. Az a hejzet, hogy a barátnőm teherbe esett de váratlanul, nem számítottunk rá/váratlanul jött. Szerettünk volna először a karrier építésel foglalkozni, hogy biztos alapokat tudjunk nyújtani a születendő babának. Én viszonylag jó munkahelyen dolgozom a mostani fizetésekhez mérve jól keresek. Barátnőm akit 1éve eljegyeztem most kezdett el egy jó menő cégnél irodába dolgozni viszonylag jo fizetésel. Jelenleg egy családi házban élünk amit a nagy szüleimtől örököltem. Az a lényege a kérdésemnek, hogy nem e lessz kihatásal a most épülő életünkre? Mire számítsunk? Hogyan fognak változni a dolgok? Milyen gyorsan? Csak félek ettől nemtudom, hogy alkalmas e vagyok rá. Eléggé érett e vagyok a feladatra. Tanácsokat szeretnék kérni. Előre is köszönöm mindenkinek. Nem ide való válaszoktól kíméljetek légyszives.

2015. aug. 17. 17:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kérdező,a válaszaid alapján én is azt gondolom,hogy érett vagy rá.Az,meg,hogy van itt egy két surmó,az őket minősíti,nem téged :)

Ui:Kedves kötekedők!

az érettségin vonnak le a helyesírásért pontot,ez így van,de ez maximalizálva is van.Innentől kezdve egy 5-ös írásbeliből nem lesz 1-es.

Honnan veszem? Volt egy osztálytársam,az év tanulója díjat kapta 2012-ben.Nagyon okos,szín ötös tanuló,csak épp az írással nehézségei voltak.Nemhogy helyesen,kb sehogy sem tudott írni,a tanárok majdnem sírva fakadtak mikor elkell olvasniuk a dolgozatait.És ez befolyásolta a jövőjét?Nem.Ment szépen tovább tanulni,azóta egy brutál munkahelye van,ahova nem vesznek fel akárkit(komoly pozícióban van),és azóta sem tud helyesen írni.A főiskolán pedig nem kérik,hogy írj le egy papírra valamit tollal,ha pedig gépen jegyzetelsz,akkor pedig kijavítja a helytelenül írt dolgokat.

Tehát,ne legyetek már ennyire rosszmájúak!Köszi

2015. aug. 18. 21:17
 22/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a biztatás. Akik csak a rosszat látják azokkal nem foglalkozom ha nem tudnak értelmes választ adni a kérdésemre inkább ne is adjanak semilyet. Azóta már a neveken gondolkodunk. Mikor lehet megtudni a baba nemét?
2015. aug. 19. 23:04
 23/24 anonim ***** válasza:
18. hét körül :) de csak ha ugy fordul a pici és az orvos sem kapkod
2015. aug. 19. 23:33
 24/24 anonim ***** válasza:
de akinek szerencséje van, annak már a 12.hét környékén szoktak mondani valamit.(általában még csak sejthető) de fixre később
2015. aug. 20. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!