Szeretnék tanácsot kérni mindenkitől vagy aki volt hasonló helyzetben. A barátnőm teherbe esett és nemtudom mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Bővebben: Most fejeztük be a főiskolát mindketten alapiskola 6. osztájától ismerjük egymást. Az a hejzet, hogy a barátnőm teherbe esett de váratlanul, nem számítottunk rá/váratlanul jött. Szerettünk volna először a karrier építésel foglalkozni, hogy biztos alapokat tudjunk nyújtani a születendő babának. Én viszonylag jó munkahelyen dolgozom a mostani fizetésekhez mérve jól keresek. Barátnőm akit 1éve eljegyeztem most kezdett el egy jó menő cégnél irodába dolgozni viszonylag jo fizetésel. Jelenleg egy családi házban élünk amit a nagy szüleimtől örököltem. Az a lényege a kérdésemnek, hogy nem e lessz kihatásal a most épülő életünkre? Mire számítsunk? Hogyan fognak változni a dolgok? Milyen gyorsan? Csak félek ettől nemtudom, hogy alkalmas e vagyok rá. Eléggé érett e vagyok a feladatra. Tanácsokat szeretnék kérni. Előre is köszönöm mindenkinek. Nem ide való válaszoktól kíméljetek légyszives.2015. aug. 17. 17:50
11/24 anonim válasza:
Lehetne hogy a kérdésre koncentráljatok?????Mennyi kötekedős,rosszindulatú ember van te jo Isten!!!Szégyen amit itt műveltek!!!!!!!!!KÉRDEZŐ!Azt gondolom,hogy mivel stabil a kapcsolat és tulajdonképpen a háttér is,igy miért is ne?Ha örültök a babának,ne is gondolkozzatok ezen,nem lesz semmi baj :) biztos fognak támogatni a szülők is.Minden jót nektek!!!
13/24 anonim válasza:
öcsém,ezzel a helyesírással neked diplomád van?
14/24 anonim válasza:
nem tudtad értelmezni a koton használati útmutatóját?
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat a többivel pedig nem foglalkozom nem süllyedek a szintükre. A párom lassan 1éve dolgozik és egyenlőre nincs rá panasz reménykedünk, hogy a Gyes után vissza állhat dolgozni, mivel a kolléganőjét is vissza vették. A szülők részéről pedig csak biztatást kapunk, hogy mindenben segíttenek és velünk vannak. Ez még új dolog nekünk sokat gondolkodom és azon vagyok, hogy mindent megadjak majd nekik.
2015. aug. 17. 19:18
16/24 anonim válasza:
Ne aggódj, minden rendben lesz! Szerintem mindenki keresztül megy egy (vagy több) pánikolós időszakon, ha szeretni fogjátok a babát, a lényeget már megadjátok neki. Gratulálok apuka!!
17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden értelmes válaszolónak a támogatást. A baba a MI BABÁNK!! Nagyon örülünk a párommal és mindent meg szeretnénk neki adni. Stabil hátteret akarok biztosítani neki és a párom mellet leszek mindvégig. Biztatni akarom.
2015. aug. 17. 19:33
18/24 anonim válasza:
Kétség nem fér hozzá hogy alkalmas vagy!Sok boldogságot nektek,gratulálok a picihez :)
19/24 anonim válasza:
2- es válaszoló nem jól tudod.Csak a gyed alatt tehát 2 évig vagy védett.Ha 2 év elteltével nem mész vissza dolgozni,simán kirúghatnak a gyes alatt.
20/24 anonim válasza:
Gratulálok! Biztosan alkalmas vagy! Sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!