Hüvely gyulladás miatt és hüvely kúp miatt lehet pozitív a tesztem? Befolyásolja a tesztet?
Kikerestem neked.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Bocsi hogy újra meg kérdeztem, de muszáj volt, ugyanis elmentem ma a gyógyszertárban tesztet venni, és azt mondta a gyógyszertáros nő hogy a fertőzés vagy a gyulladás lehet hogy befolyásolja a tesztet,.
Ma is csináltam egy vizeletsugaras tesztet és halvány pozitív lett. Ez 25 érzékenység.
"Befolyásolhatja-e a teszt eredményét alkohol fogyasztása, gyógyszer, fogamzásgátló tabletták szedése?
Alkoholfogyasztás nem befolyásolja az eredményt. Fájdalomcsillapítók, antibiotikumok, hormonterápiák, fogamzásgátló tabletták általában nem befolyásolják a teszt eredményét. hCG-hormont tartalmazó gyógyszerek, injekciók (pl. Pregnul, Profasi, Pergonal, APL) okozhatnak téves eredményt."
Nem védekezzünk, szóval van esély rá hogy terhes legyek,
Anno a nőgyógyász azt mondta hogy van olyan hogy áll pozitív teszt.
De nem tudom el hinni hogy pozitív, lett!
És ugyanakkor félek hogy bele élem magam, közben meg áll pozitív a hüvely kúp miatt.
A patikus ilyen hülyeséget csak nem mondott...
Gyulladás, kúp, gyógyszer nem ad + terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!