Lehet azért lett pozitív a tesztem mert használtam hüvely kúpot? Kép lent!
2015. aug. 16. 12:42
1/9 anonim válasza:
NEM, hanem azèrt mert terhes vagy.
2/9 anonim válasza:
Nem. Ez attól pozitív, hogy terhes vagy. (Én legalábbis két csíkot látok rajta.)
3/9 anonim válasza:
Ha a kúp nem tartalmaz hcg hormont, akkor azt csak a te szervezeted tudja termelni, ami viszont csak akkor termelődik, ha terhes vagy.
Úgyhogy, szerintem baba van.
5/9 A kérdező kommentje:
Úr isten!! El sem hiszem 😮 tényleg nem befolyásolja a tesztet a hüvely kúp??? Én azt mondtam a páromnak hogy lehet a kúp miatt, mert hüvely gyulladás miatt használtam, és mellé szedtem meg aktil antibiotikumot is.
Nem volt tervezett baba, főleg meg így hogy gyulladás állt fent nálam.
Csak azért csináltam tesztet mert cigizek és émelygés jött rám. A gyógyszertárban a legerzekenyeb tesztet kértem és ezt adták.
2015. aug. 16. 13:40
6/9 anonim válasza:
Gratulálok :) Vigyázz magatokra és tesztelj még egyet két nap múlva, hogy biztos ami biztos :) Aztán irány a doki!
7/9 anonim válasza:
És mióta késik a mezeszed? Amúgy ez még elég halványka csík a második, pár nap múlva ismételd meg mindenképp.
8/9 A kérdező kommentje:
Még nem késik.
2015. aug. 17. 14:01
9/9 anonim válasza:
Akkor még ne vedd készpénznek a tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!