A lutális szakasznál mi a minimum hosszúság? 27-28-29 naposak a ciklusaim, ma 15. napon vagyok és 22 mm-es petesejtem van. Lehet, h csak 10-12 napos a lut. Szakaszom? Ez normális?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 14:08
11/14 A kérdező kommentje:
Nem adott semmit, azt mondta, h egy-két hónapot várjunk még. Egyébként látta a görbéimet és azt mondta, h szépek, van peteérés. Csak furcsállom, h ilyen későn. Vagyis nekem annak tűnik. :)
2010. márc. 9. 15:11
12/14 anonim válasza:
Ha megnyugtat, én is 12 napos luteális fázissal estem teherbe: 28 napos ciklusnál rendszeresen a 16. napon volt a tüszőrepedésem.
13/14 anonim válasza:
Peteérés az tutti van, és tényleg nagyon szépek a görbéid (amint mondtam, nekem még sose volt ilyen szép, és ez már jó!!). A 12 nap az még nem vészes, normál lf, csak ha ismét ez alá megy akkor érdemes lenne erről is bezsélni a dokiddal!!
Mielőbbi babásodást kívánok!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. márc. 9. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!