Jónás nap szerint sikerült a baba? Jónás előtti mind a 3 nap együtt voltatok? Jónás napon már nem?
A két gyermekem tudatosan Jónás nap elötti 3 napban "készült".Jónás napon már nem voltunk együtt hiszen pont ez a lényege,hogy elötte 3 nap azon a napon meg már nem kell akciózni.A nemük is bejött,lány-fiú.
Most 10+2 hetes kismama vagyok,tudom mikor volt Jónás napom januárban,próbáltunk elötte együtt lenni,de nem mind a három napban.Most,hogy utána számoltam,és bizony 67 napos a pocaklakóm,megint sikerült Jónás naptár szerint:))
De biztos tudod,ez csak EGÉSZSÉGES pároknál jön be!
Meddőség,kevés spermaszám,stb kizárva.
egy kismama.
én nem hiszek a Jónás módszerben, mint ahogy a horoszkópban sem, ugyanannyira kamu.
remélem nem érzed off válasznak. csak leírtam, mert ezt gondolom és úgymond durván fogalmazva: "nem akarom, hogy terjedjen a hülyeség". de szerintem kérdezd meg a nőgyógyászod véleményét erről. biztos vagyok benne, hogy ő sem hisz benne.
akinek így sikerült, annak véletlenül bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!