Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi van olyankor ha a Férjem...

Mi van olyankor ha a Férjem nem tud produkálni az andrológiai vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok keseredve,mert csütörtökön megyünk spermavizsgálatra és párom álltja,neki ott nem fog menni :-(

100km utazunk miatta :-(

2010. márc. 8. 21:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Írd is meg és az eredményt is! Melyik nap mentek??? Vissza fogok még nézni! Addig is drukk!
2010. márc. 9. 20:46
 12/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Csak egy tipp,mit tennénk ha mi lennénk ilyen helyzetben:

-úgy kell felfogni mint egy extra helyzetet,pl irodában,liftben,öltözőfülkében,szaunában,autóban stb.

Nincs is ennél izgalmasabb dolog!:DD

Tudom kellemetlen lehet,de vonatkoztassatok el!

:))

Sok sikert és írj!

2010. márc. 10. 14:45
 13/26 A kérdező kommentje:

Tényleg NAGYON aranyosak vagytok,köszönöm a sok tippet :-)!!!Holnap 13:30-ra megyünk!Még arra lennék kíváncsi,hogy vajon eredmény az mikor lesz?Azonnal vagy csak pár nap múlva!Holnap este meg fogom írni,hogy mi volt!

Mégegyszer köszönöm mindenkinek!!

2010. márc. 10. 17:53
 14/26 anonim ***** válasza:
Nekünk ott azonnal berakták egy gépbe és 10 perc alatt megvolt az eredmény. Van ahol várni kell, ez változó. Holnap írj!!! Drukk!
2010. márc. 10. 18:59
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen írjál feltétlen :-) de nekünk várni kellett 1 hetet.
2010. márc. 10. 19:04
 16/26 anonim ***** válasza:
már biztos végeztetek is!mi 16:50-re megyünk, és ott egy óra múlva lesz eredmény! Várjuk az eredményedet, de biztos minden rendben lesz!
2010. márc. 11. 15:24
 17/26 anonim ***** válasza:

Írj/atok kedves kérdező és utolsó! Mi újság? Minden ok volt? Eredmény???

Izgulok értetek!

2010. márc. 11. 17:25
 18/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok!

Hát nekünk katasztrófa volt ez a mai nap:-(Azóta is csak bőgöm!Mi voltunk az elsők,behívták a páromat,megvizsgálták,aztán egy ici-pici kis helyiségbe kísértek,ahol mozdulni sem tudtunk!Nehezen sikerült elkezdenünk,Férjem valahogy tiszta ideg volt:-(Én is,de igyekeztem nem mutatni!10 perc telt el,mikor az ajtó elé állt a doki és megkért,hogy ha nem megy,ne erőltessük,mert 15-en várnak és áll a rendelés!Na szerintetek?Ez milyen már:-(?Pedig sikerült volna,de ettől azért több idő kellett nekünk,mint 10 perc!Ja és közölte,hogy jövő7 csüt-ön akkor menjünk otthonról vitt eredménnyel,másfél óra alatt érjünk fel vele!(ami lehetetlen a távolság3a forgalom miatt)Rettenetesen szomorú vagyok...Nem is tudom mi lesz...

Kedves utolsó előtti:Ti melyik kórházban voltatok?Vagy magánklinikán?

Jól esik a kedvességetek és az,hogy így ismeretlenül is szorítottatok!!!!!

2010. márc. 11. 19:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Jaj de sajnálom!Biztos megterhelő lehetett.Nem is értem a dokit és a rendszert sem! Remélem találtok megoldás ami kedvező lesz mindkettőtök számára.Nagyon drukkolok.

(Egy korábbi válaszoló)

2010. márc. 11. 20:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Hát :-( nagyon köszönöm a drukkot!Kedves vagy!
2010. márc. 11. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!