Van esély a terhességre? Bonyolult sztori.
18 éves szűz lany vagyok.
A barátommal elmentünk egy hideg, édesvízű tóhoz (nem tudom, ez számít-e), de nem vittunk fürdőruhát, igy bugyiban (illetve ő boxerben) furodtunk benne. Ő fel volt izgulva, hozzám is nyomta az erekciójat a puncimhoz, illetve én egyszer benyútam neki oda és 2-3x meghúzgáltam neki (mintha Vertem volna). Utana par perccel kesobb a bugyimba is benyúltam, mert kicsit belement a homok és azt próbáltam kiszedni. Ez pont a legtermékenyebb idoszakomban tortent, 2 héttel az előző mentruácio utan, 2 héttel a következő elott.
Most kell majd a napokban valamikor h megjöjjön, de kicsit felek. Nekem szokott lenni PMS-em a mentruáciot megelőző 2-3 napon (mellfájás és mehgorcs). De ebben az esetben ez már egy hete tart lassan, illetve sokkal erősebb is. Olvastam, hogy ez lehet a terhesség elso par tünete is a megtrrnékenyítés utáni 1-2 héten. Ugye ez most nem megszokott, hogy ilyen eros es hosszu legyen a PMS. Illetve kicsit émelygek is, de lehet ez mar csak beképzelem. Mennyi az esely a terhességre?
Nem. Tudom, hogy neki aktussal lehetséges a terhesség.
De hallani mar ilyen fura esetekről is :S
Nem, ilyen jellegű fura teherbe esések nincsenek.
Ha mégis hallasz ilyet, az kamu.
Vagy kimaradt az a rész, amikor bedugta a srác, csak egy kicsit...
De attól, hogy vízben simogattátok egymást, meg néha magatokat, nem lesz gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!