A terhességi teszt biztosan kimutatja hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Már 1-2 hetet késett...de semmi tünete nincs a terhességnek.A teszt pozitivat mutatott...Biztos hogy terhes vagyok?2008. szept. 6. 00:03
1/5 anonim válasza:
Szia
Én úgy tudom, hogy a teszt nem csinál álpozitív eredményt. Tehát, ha pozitív lett akkor igen, terhes vagy. De az a biztos, ha egy nőgyógyász is megvizsgál!
Én azért gratulálok!! :)
2/5 anonim válasza:
Nincs egyéb hozzáfűznivalóm. Teljesen egyet értek az előtte,m szólóval.
3/5 anonim válasza:
Vannak hibás terhességi tesztek,de az 1-2 hét késés egyértelmű terhességre utaló jel.Ha pedig pozitív a teszted is,akkor GRatulálok!!!!!!!!!!!!!:)Anya leszel.Egy öreg róka
4/5 anonim válasza:
a tünetek nem kötelezőek, csak lehetnek! gratulálok! babát vársz! örülj neki, hogy egyéb tünet nincs! :) ajaj, hányan csak akkor veszik észre, mikor már megmozdul... :))
5/5 anonim válasza:
én csak annyit mondok hogy ha a doki azt mondja hogy terhes vagy örülni akkor örülj. A barátnőmnek is pozitív lett és mégsem volt terhes ehelyett cisztát állapítottak meg. drukkolok, hogy babás legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!