Lehetek terhes? Ez nem tizenéves lány kérdése
azért vettem be egy szem fogamzásgátlót hogy hamarabb megjöjjön a menstruációm
rá 3-4 napra lett is valami de mintha nem vér lenne
a baj hogy a tabletta beszedése és "folyás" közben védekezés nélkül lefeküdtem a pasimmal
25 vagyok úgyhogy nem lenne már ellenemre egy baba
szerintem a fogamzásgátlóval nem kéne ilyet játszani... teljesen kikészíti a hormonokat, és nem rendes vérzést okoz...
elképzelhető, hogy lesz baba , ha nem rendszeresen szedsz tabletátt csak most bevettél egyet
távkurúzslás mi?
én meg azon döbbenek meg ha valaki hülye választ ír
akkor haggya rá a tanácsadást
Hülye kérdésre, hülyének csak hülye választ lehet.
Először is honnan a rákból vetted, hogy 1 szem fogamzásgátlóval hathatsz a ciklusodra?
A ciklus meghozására norethisterone való (Norcolut), a progeszteron-ösztrogén kombinációnak (=fogamzásgátló) NINCS ILYEN hatása.
A tablettától függetlenül véreztél. Hogy valódi menstruáció volt-e vagy valamilyen más jellegű vérzés, azt nem lehet kilométerekről eldönteni.
A védekezési (illetve a NEM védekezési) szokásaidat ismerve simán lehetsz terhes, de ezt se lehet teszt nélkül eldönteni.
És igen, reméljük, nem szaporodsz, így is sok a hülye.
én vagyok hülye?
te vag elszállva magadtól úgy látom
egy szem fog. gátlo nem hat semmit,minek szeded összevissza?
ha igy szeded,igen,lehetsz terhes,csinálj egy tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!