Terhes vagyok vagy sem?
Most már lassan két hete (vasárnap lesz annyi) késik a menstruációm. Sosem volt még ilyen nekem. 1-1 hetek voltak, előbb vagy később, de ennyi még sosem, és nyomát sem látom, hogy megjönne. Viszont ma reggel a teszt negatív lett. Akkor most terhes lehetek vagy nem? Párommal nem volt tervben, persze, ha megtörténik, én nagyon örülnék neki.
Annyi még, nem tudom, hogy ez jelenthet-e bármit is, hogy eddig mindig úgy menstruáltam, hogy rengeteg jött belőlem, és kb 5-6 nap alatt elmúlt, de múlt hónapban vagy 4 napig szinte semmi sem jött. Aztán mondjuk elkezdett rendesen jönni, meg görcsöltem veszettül.
pár éve nekem is volt ilyen,3 hetet késett,semmi bajom nincs,nem volt,megjött utána rendesen,tesztek nekem is negativak voltak.cisztám sincs,mert azt doki látta volna,rendszeresen jártam ellenőrzésre.
Azt mondták belefér ha ilyen nagy melegben akár egy honap is kimarad.
(most uton van már a teso,szoval más miatt maradt ki:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!