Leheteke terhes?

Figyelt kérdés

Nagyon idegs vagyok.. 5 napja lefeküdtem a barátommal, óvszer nélkül, és nem tudjuk h bement-e a sperma. :S

Mit csináljunk??16 évesen biztos nem szülnék.

Légyszi segítsetek!!

2015. aug. 5. 23:40
 1/7 anonim válasza:
már hiányoztak ezek a kérdések ! szerintem terhes vagy!
2015. aug. 5. 23:42
 2/7 SZücsöm válasza:
Nem tudom hogy ez kamu e és valami troll megjegyzést vársz e tőlem ezért paradicsom. De am simán lehet terhes 1 nő ha már menstruál és még nem "klimakszol".
2015. aug. 5. 23:44
 3/7 anonim válasza:
:D 16 évesen ennyi ésszel. A lényeg: a barátod elélvezett benned? Mert ha igen, akkor "bement" a sperma. Bár, már az előváladék is tud gondokat okozni, igaz, az inkább csak elenyésző esetekben.
2015. aug. 5. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehetel.
2015. aug. 6. 00:15
 5/7 anonim válasza:
khmm... első sorban nem kellett volna 16 évesen lefeküdni.. különben meg igen, lehetsz terhes, de nyugi, hallottam olyat aki 15 évesen szült és még mindig él!
2015. aug. 6. 00:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi jogom leszólni,de miért nem lehet vigyázni????? Ha nincs pénzetek fogamzásgátlóra vagy óvszerre inkább ne feküdjetek le..

Igen is simán lehetsz az...de az ilyenek miatt lesznek árva gyerekek...tanulj inkább ahelyett hogy a dugáson jár az eszed!! Nem azt mondom legyél apáca,de 16 évesen...

Kérd meg a szüleidet/gondviselődet vigyen el dokihoz irassatok fel bogyót vagy vegyetek óvszert.

2015. aug. 6. 08:57
 7/7 anonim ***** válasza:
De meg ha 16 évesen is csinálod... Oke csináld, de legalabb legyen annyit eszed hogy utana jársz hogy mi hogy mukodik. Igen lehetsz terhes 1.nem tudjuk hogy beled élvezett e, ha igen nagy az esélye 2.ha nem is de az elovaladek mint elottem is mondtak tartalmazhat spermát, igaz nem nagy az esélye de nem egy ilyen esetről hallottam/olvastam. Szoval ne tolunk várd a segitseget vegyél tesztet két hét múlva tesztelj.!
2015. aug. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!