Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A buszozás (napi 90 km),...

A buszozás (napi 90 km), ingázás árthat?

Figyelt kérdés
Főleg ha már elvesztettem egy magzatot.
2015. aug. 5. 13:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában a buszozás nem fogja meggátolni a teherbeesést, ha pedig egészséges a terhességed, akkor nem árthat.

Én mindkét terhességemet majdnem végig buszoztam (kb. 70 km), és semmi bajom nem lett. Mondjuk 7 hónaposan már nagyon utáltam, amikor a kátyúkon mentünk keresztül...

De önmagában ez nem árt.

2015. aug. 5. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A vetlesek 97% genetikai okokbol kovetkezik be

Buszozassal meg senmki nem vetelt el sot semmi mas kozleedessel sem

a baba be van csomagolva ha jol megtapad semmi nem art neki

Ennyi erovel ha nem szeretned a gyereket egy par buszut es megoldva nem?

2015. aug. 5. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem árt.
2015. aug. 5. 13:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is végig buszoztam nap 2x,oda vissza összesen 90 km-t.Volt,amikor még ülőhelyem se volt,leültem a lépcsőre. (a 8.hónap végéig nem is látszott,hogy babát várok,pedig nem vagyok kövér,csak magas,no meg tél volt,kabát mindenkin).Sokat álltam is,de így sem lett semmi baj.Nekem ez mondjuk eszembe se jutott,hogy bajt okozhatna.

Nekem még csak nem is volt kellemetlen a kátyúk miatt sem,bár a 9.hónap közepétől itthon voltam.

2015. aug. 5. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem buszon, hanem kocsival, de napi 100 km-t utaztam a 34. hétig. Fárasztó volt a vége felé, de semmi egyéb.
2015. aug. 5. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Újabb okos kérdés.

Nem, nem árt.

2015. aug. 5. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Bocs, csak aggódom most minden szaron, felerősödtek a rossz érzések.. Már kismama vagyok.
2015. aug. 5. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!