Egy bizonyos vonalon járunk nap mint nap a kicsi gyerekeimmel. Találkoztam már nagyon kedves, udvarias, türelmes buszvezetőkkel is, tehát eszemben sincs általánosítani!
Van viszont néhány igazi elmebeteg idióta, aki konkrétan rendszeresen veszélyezteti az emberek biztonságát.
Mi lehet ezek ellen tenni? Egyelőre annyi "anyagom" van, hogy fotók a rendszámokról, pontos helyszínek és idők az esetekről. Sajnos szinte mindennapos, hogy rácsukják az ajtót babakocsira, kicsi gyerekekre (nem csak az enyémekre). Mit tennétek a helyemben?
2015. márc. 5. 13:39
1/7 anonim válasza:
Bemész a forgalmi irodába, a buszállomáson és panaszt teszel. Vagy hagyod a fenébe és jársz autóval, kerékpárral, gyalog...
2015. márc. 5. 13:53
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, gondoltam is, hogy beírom a kérdésbe, hogy az ilyen remek ötletekkel kíméljenek, hogy járjak kocsival, gyalog, biciklivel :D. Nyilván nem perverzióból használom a tömegközlekedést. Az én kocsimba nem fér be 3 gyerekülés, lecserélni momentán nem tudom. Gyalog lehetetlen távolság, kb ebédre beérnének az oviba :D. Egyszerre egy biciklin tudtommal egy gyereket lehet szállítani :D. A forgalmi irodában nem foglalkoznak ilyesmivel. Vmi nyilvánosságra vagy fórumra lennék kíváncsi inkább.
2015. márc. 5. 14:12
3/7 anonim válasza:
Melyik városról van szó? Úgy könnyebb tanácsot adni, ha valaki ismeri a helyi viszonyokat.
2015. márc. 5. 14:17
4/7 anonim válasza:
Vedd fel a kapcsolatot a fogyasztó védelemmel!
Nekem már segítettek (igaz nem a tömegközlekedéssel kapcsolatban),de meglepődtem milyen készségesek.
Itt azt olvasom, hogy a fogyasztóvédelemhez lehet fordulni tömegközlekedési panaszokkal is:
Tegyel panaszt, hidd el kivizsgaljak az eseteket es felelossegre vonjak a soforoket. Nalunk a csaladban 2 buszsofor is van, apukam es tesom es mindketto meselt mar olyan sztorit amiben az utasnak adtak igazat a sofort meg megbuntettek, kirugtak stb. Szoval ne hagyd annyiba, es jarj utana.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!