Normális, hogy ennyi ideje nem jött még meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
Az utolsó juniús 29.-én jött meg és juliús 6.-án ért véget azóta még nem jött meg. Állandóan összevissza jön meg.2015. aug. 4. 15:28
11/15 anonim válasza:
Nem kell napra pontosnak lennie. Pár nap ingadozás teljesen normális.
DE a 18 és a 33 között nem pár nap van.
12/15 A kérdező kommentje:
miÓTA először megjött azóta ez van.. 16 éves koromba jött meg először és azóta ez van..
2015. aug. 4. 15:57
13/15 anonim válasza:
Hat ki kell vizsgaltatni egy normalis orvossal, mert mar az sem normalis, hogy 16 evesen jott meg. en is keson ero vagyok, de kb 14 evesen mar tuti lennie kellene. Nem ok a hormonhaztartas sztem.
14/15 Töketlenke válasza:
Szia nekem is ilyen volt össze vissza volt sz első perctől kezdve tavaly volt egy ciklusom 50 napos azt hittem végre baba de xsalodtam semmi sem lett csak elcsuszott majd még kb 2 honapig szórakozott és végül magátol beált volt aki azt mindta PCO az egyik dokim is majd elkeseredtem. Később korházba kerültem mert nagyon kevés volt a vérem és mondtam pco-m van erre elvittek kivizsgálásra és az orvos közölte nincs ilyen betegségem majd megnyugodtam januárba mentem megint dokihoz ő is mondta nem lát semmi olyat hogy pco lenne igy rendszeresen eljártam hozzá és mindig mindent rendben talált. Szóval menj dokihoz legalább 2 höz és nézd meg mit mondanak. Ja amugy én is 15-16 évesen menstruáltam először és most 32 vagyok eltelt egy pár gyötrelmes év de végre beált.
15/15 A kérdező kommentje:
Szerencsére most Augusztus 9-én megjött. :)
2015. aug. 11. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!