A hőm. Hüvelyben mérve reggel 37,15 volt, tegnap 37,3. Négy nap van még a menzi-ig. Lehet baba? Vagy ilyenkor milyennek kell lenni a hőnek?
Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 15:45
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor van esély babára, ha a menstruáció előtti 24-48 órában sem csökken le a hő.
2/6 anonim válasza:
A mensi elott akar 12oraval is leeshet a hod! Sot, nekem a mult honapban le sem esett, mikor megjott, csak mar utana.........
3/6 anonim válasza:
Lehet baba, mert valóban ilyenkor fennmarad a hőd! De mivel még 4 nap van hátra, várni kell. Nekem általában már napokkal előtte el kezdett csökkeni, de volt olyan is, hogy csak azután, hogy megjött, ment le! Drukkolok neked! Majd írj, mi lett!
4/6 A kérdező kommentje:
2 nappal hamarabb a nem várt előtt megjött. :( mindössze 1 tizedfokot esett, ma reggel pontosan 37 volt.
2008. szept. 8. 16:42
5/6 anonim válasza:
Sajnálom.:( és rendesen megjött?
6/6 A kérdező kommentje:
igen, rendesen, de ma van a 3.nap, és alig volt. holnaptól indul a projekt 4. próbálkozása. és iszom a cickafarkfű teát. sőt az ovu. tesztet is kipróbáljuk, hátha jön. És megnéztem a titok dvd-t ajánlom mindenkinek, akik szeretnék a tudatalattit kicsit formálni, és pozitívan látni. Sok sikert mindenkinek! Nincs más hátra, mint előre!
2008. szept. 10. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!