Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hőm. Hüvelyben mérve reggel...

A hőm. Hüvelyben mérve reggel 37,15 volt, tegnap 37,3. Négy nap van még a menzi-ig. Lehet baba? Vagy ilyenkor milyennek kell lenni a hőnek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy akkor van esély babára, ha a menstruáció előtti 24-48 órában sem csökken le a hő.
2008. szept. 5. 16:21
 2/6 anonim ***** válasza:
A mensi elott akar 12oraval is leeshet a hod! Sot, nekem a mult honapban le sem esett, mikor megjott, csak mar utana.........
2008. szept. 5. 16:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet baba, mert valóban ilyenkor fennmarad a hőd! De mivel még 4 nap van hátra, várni kell. Nekem általában már napokkal előtte el kezdett csökkeni, de volt olyan is, hogy csak azután, hogy megjött, ment le! Drukkolok neked! Majd írj, mi lett!
2008. szept. 5. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
2 nappal hamarabb a nem várt előtt megjött. :( mindössze 1 tizedfokot esett, ma reggel pontosan 37 volt.
2008. szept. 8. 16:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnálom.:( és rendesen megjött?
2008. szept. 9. 21:55
 6/6 A kérdező kommentje:
igen, rendesen, de ma van a 3.nap, és alig volt. holnaptól indul a projekt 4. próbálkozása. és iszom a cickafarkfű teát. sőt az ovu. tesztet is kipróbáljuk, hátha jön. És megnéztem a titok dvd-t ajánlom mindenkinek, akik szeretnék a tudatalattit kicsit formálni, és pozitívan látni. Sok sikert mindenkinek! Nincs más hátra, mint előre!
2008. szept. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!