Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől fáj még jobban?

Mitől fáj még jobban?

Figyelt kérdés
Már tegnap felraktam ezt a kérdést csak annyi különbséggel hogy enyhén fáj. Már most nem enyhén hanem jobban fáj bocsánat a kifejezésé de mint ha szét akarnak aluról szakadni. Párommal multhét szombat óta babán dolgozunk. Tegnap voltunk együtt jöt egy nagyon pici vér meg azóta fáj mintha megjönne. De nem szokot nekem mensi előtt fájni így. 08.07-08 ra nem várom. Lehet már volt valami csak hogy lefeküdtünk elszúrtuk? Nem értem ezt a fájást, mitől? Hozzá teszem nem volt durva egyáltalán. Sőt most valami fura szìnű folyás jön de vér egy csepp se azóta.

2015. aug. 2. 07:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Barnás pöttyök most jöttek :( korainak tartom a mensit de hát jobban el tudom azt képzelni. Bocsi előre de tegnap óta fáj és ideges vagyok
2015. aug. 2. 08:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet szimplán beágyazódás? Mert annak most kb. ideje van!
2015. aug. 4. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!