Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit szerettek jobban? A...

Ti mit szerettek jobban? A pé. Előtti vagy a pé. Utáni időszakot?

Figyelt kérdés
Én sokkal jobban szeretem a pé előtti időszakot, olyankor mindig nyugodt vagyok, élvezzük egymást, pozitív, optimista vagyok. Pé után kezdem figyelni a jeleket, számolni a napokat, parázok, hogy merjem-e meginni azt a pohár sört, merjek-e bevenni egy gyógyszert, merjek-e majonézeset enni, megjön, nem jön, barnázok vagy nem, érzek-e valamit. Olyankor mindig bedilizek, pedig pé. előtt mindig megfogadom, hogy na, ebben a hónapban lazára veszem, úgyis van, amíg csak szeretkezni kell, de aztán bedilizek, alig telnek a napok, türelmetlen vagyok. Nálatok hogy van?
2015. ápr. 23. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

a "pé" az az ovuláció napja lenne?

én nem stresszeltem amíg 9 hetesen nem lett a terhesség orvos által megállapítva. nehezen adtam fel az életmódom, nem akartam vele szembeülni, húztam az időt is, mire dokihoz mentem.

párommal gondjaim voltak azért is ittam egy kis (úgy emlékszem vodkát vagy mit)míg csak sejtésem volt a babáról, nem tudomásom

2015. ápr. 23. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Igazabol ha teherbe esel akkor sem árt a gyógyszer vagy a sor mielott a teszt pozitiv, nem kell tulaggodni. :)

Pé utáni idő nekem jobban bejött bár egyáltalán nem telt az idő nemvártig. De valahol tetszett az az izgalom.

Azt hiszem ha sokaig kellett volna próbálkozni már nem lennék ezzel a véleménnyel.

2015. ápr. 23. 12:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Előttit. Amíg nem próbálkoztunk a babával azért, mert sokkal nyugodtabb voltam, mensi előtt mindig cérnán tornáztak az idegeim, azaz inkább hajszálon bungee jumpingoltak. Ahogy belekezdtünk a babaprojektbe, nem volt elég az ingerültség, még izgultam is, vártam, hogy ne jöjjön meg. Így az ovu előtti napok megváltóak voltak, nyugodtsággal, békével, több szerelmeskedéssel és nevetéssel. Terhesen az ilyen 1 hónapos fázisok (nyugodt-ingerült hullám) pár nap alatt, vagy naponta, esetleg naponta többször zaljanak le. :D
2015. ápr. 23. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem várok babát (vagyis nem tudok róla, de próbálkozunk), de még mielőtt neki láttunk volna a projektnek pé után minden bajom volt. fel szoktam vonultatni a PMS szinte összes tünetét. :) Feszültség, fájó mellek, ingerültség, hányinger, szagundor, szédülés és még sorolhatnám. Azt hiszem én nem a jelekből fogom megtudni, ha sikerül a baba, hanem maximum a tesztből. :)
2015. ápr. 24. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!