Csak jövőhéten szerdán kellene megjönnie, de már kb 1 hete vannak hullámokban olyan érzéseim, enyhe görcseim, mintha meg akarna jönni. Mi lehet ez?
A teák jók, de az tényleg csak arra jó, hogy erősítse a szervezeted!Én pl amíg ittam nem sikerült. Egyébként a gyógynövényes kúráknál három havi kúrát javasolnak, hogy hasson igazán, egy hónap kevés! Én akkor lettem babás, amikor épp nem ittam semmelyiket. Ugyanis nem lehet folyamatosan inni, kb három havonta nem árt beiktatni egy kis szünetet!
Inkább lazíts, s ne figyeld annyira magad, ne görcsölj rá a témára! 2 hónap még nem nagy idő, bár pont ezután kezdtem én is rágörcsölni! Így tudom, milyen nehéz lazítani, de érdemes! én is méregettem, ittam a teákat, kispárna popsi alá, stb. Persze semmi. aztán nyáron semmi ilyesmi, pár mérés volt csupán, épp kíváncsiságom miatt, de így értékelhetetlen volt a görbém. És mégis sikerült a baba!!! A legfontosabb, hogy bízz magadban és a párodban, hogy hamarosan sikerül, és ott lesz a pocidban a baba!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!