SOS 4 terhességi tesztet csináltam, és 2 pozi 1 nega 1 meg nemtudom mit is gondoljak?
1 tesztem pozitiv de 2 db halvány vonel van rajta igy betudtam szellemcsiknak.
2. tesztem negativ.
3 teszt pozitiv lett messziről is lehetett látni többen is megnézték, és 3-4 ora mulva eltünt a 2. vonalam.
4. tesztnegativ, mai teszt hát 30 napom ez, de mintha negativ lenne nagyon kell forgatni nézni hogy lássad a 2. csikot. de nem szintelen mikor meglátod nagy nehezen.
Melyik teszt milyen márka?
Múlt hónapban ugyanígy voltam, 2 halvány pozitív, 3 negatív teszttel. A 2 pozitív kazettás teszttel készült, a negatívok pedig mártogatós papírcsíkok voltak. Mindegyik 25-ös érzékenységű.
Végül 11 nap késéssel megjött. Doki szerint korai vetélés lehetett, mivel valószínűleg nem sikerült rendesen beágyazódnia.
Clearblue-t tényleg sokan dícsérik, meg a Gabriell-t is.
Érdemes lenne tesztelni valamelyikkel. A teszvesz-es tesztről és is hallottam rosszat, de most én is rendeltem, mert a múlt hónapban 7000 Ft-ot költöttem különféle tesztekre és mégis bizonytalan maradtam a vegyes eredmények miatt. Így viszont ha pozit jelez, veszek egy drágábbat patikában, addig a próbálkozásokra jó lesz a teszveszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!