Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most csináltam egy tesztet,...

Most csináltam egy tesztet, és reggel együtt voltam a párommal, befolyásolhatja e a teszt eredményét az együttlét? Pozitív lett.

Figyelt kérdés
2008. szept. 5. 10:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.A teszt a vizeletedben lévő hormonokból dönt.
2008. szept. 5. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2008. szept. 5. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudja befolyásolni a teszt eredményét mert a vizeletben nézi a hcg szintedet,de ha nem hiszel ennek a tesztnek csinálj egy másikat jó lesz a legolcsóbb is mert ha ez pozitívat mutat akkor nagy valószínüséggel a másik is azt fogja mutatni!:)azt hiszem még korai lenne gratulálni de majd ha megcsináltad a másikat akkor írj egy privit!szia
2008. szept. 5. 10:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Ennek örülök, viszont még valami aggaszt... előző hónapban még gyogyszert szedtem, és az utolsó pár nap lemaradt... sztem akkor fogant a baba... de mivel nem voltam biztos, hogy állapotos leszek, (fél év múlva terveztük), így újra szedni kezdtem a gyógyszert... NEM lesz ettől a babának baja???
2008. szept. 5. 11:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz baja!!! viszont most már akkor tényleg ne szedd! :) Gratulálok!
2008. szept. 5. 12:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Jaj, úúgy köszi mindenkinek! azóta csináltam még egy tesztet, pozitív lett megint... ugyhogy babázunk... :)
2008. szept. 5. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
GRATULÁLOK ÉS IRIGYELLEK!
2008. szept. 5. 15:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Ugye örül neki párod is? A szex nem befolyásol. Barátnőm szerint is, ilyenkor még jobb együtt!!!
2008. szept. 5. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!