Ha 9. -én múlt el a menszi, akkor ha most 14. én és 16. án együtt voltunk az még korai együttlét vagy nem? Azt honnan lehet megtudni hogy előrehajló vagy hátrahajló a méhem?
Figyelt kérdés
Általában 28-31-es a ciklusaim. 13.a óta van fehér folyásom.2010. okt. 16. 14:04
1/4 anonim válasza:
Szia!
Az attól is függ, hogy hány napig szokott tartani a mensid. Ha csak átlag öt nappal számolunk, akkor a 14 szerintem még korai, de a 16 az már jó lehet. (de ez 28 napos ciklusra számolva)
2/4 anonim válasza:
azt nem tudom, hogyan lehet tudni, milyen méhed van, de a mensi első napja számít, onnantól, ha 28-31 napos a ciklusod, akkor 14-15. napon érdemes együtt lenni, mert akkor van peteérés nagy valószínűséggel.
3/4 anonim válasza:
Hogy milyen a méhed, azt a nődoki tudja megmondani, ha megvizsgálja.
A menstruációt az első naptól kell számolni, hogy hány napig tart, az teljesen mindegy.
Ha nem figyeled, hogy mikor van ovulációd, akkor legyetek együtt 2-3 naponta, akkor majdnem biztos a "siker", már ha babát szeretnél. :o)
4/4 A kérdező kommentje:
Igen babát szeretnénk. Köszönöm a válaszokat!
2010. okt. 18. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!