Mi miatt nem sikerül? Használok ovu tesztet, hőmérőzök, az együttlét után kispárnázok, pihenek utána legalább fél órát, az ovu korül 2 naponta együtt vagyunk és mégsem jön össze sosem.
Figyelt kérdés
Tudom, hülye kérdés de Ti hogy vagytok ezzel?2009. jún. 3. 15:43
1/6 anonim válasza:
Ez jó kérdés!Mióta próbálkoztok?Mi már 1,5éve.Kb.fél éve tudjuk,h férjemmel van gond,már inszem előtt állunk:(Nektek kivizsgálás volt már?
2/6 A kérdező kommentje:
kb. 8-9 hónapja próbálkozunk, de az LH teszet még nemrég kezdtem el. Kivizsgáláson még nem voltam.
2009. jún. 3. 16:06
3/6 anonim válasza:
Mit jelent a sosem? Ha fél évnél több, akkor irány a doki. Lehet hormonprobléma (pl. magas prolaktintól simán lehet szép görbéd, mindened, mégse jön össze, és csak egy bogyeszt kell beszedned), de persze az is, hogy csak stresszelsz rajta.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Doki lesz a vége.
2009. jún. 3. 16:16
5/6 anonim válasza:
Szia! Felesleges dokihoz menni egy éven belül! És ezt nem csak én mondom, hanem az orvos is ugyanezt fogja mondnai. Csak egy év után kezdenek kivizsgálni. Az én tippem: Igyál palástfű teát naponta kétszer, és cickafarkot, vagy málnalevelet mellé. (én keverni szoktam) A párod pedig egyen lícium gyümölcsöt (bioboltban lehet csak kapni), vagy szedjen Maca Vibe tablettát. Ettől nagyon sok, és gyors spermái lesznek. Nekünk ezek segítettek, és az első alkalommal sikerült, ahogy nem védekeztünk. ;) Remélem segítettem, kíváncsi lennék az "eredményre"! :) Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infót. Próbálkozom a praktikáiddal. Hátha sikerül.
2009. jún. 4. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!