PatriciaNiko kérdése:
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A parommall meg szakitassal vedekezztunk de ket alkalommal egyaltalan nem vedekezztunk. Vettem egy terhessegi tesztet ami negativ volt a Gabriella nevezetu tesztet vettem delutan vegeztem el. Es az igazat meg valva 5. Nap utan csinaltam tesztet hallottam hogy az tul korai mert meg nem agyazodhatot be. Folyton pisilnem kell kb 15 percenkent. De nem faj ezert nem gyanakszom a felfazasra. Az alhasam feszul! Es a kavetol hanyingerem van. Mar van egy kisfiunk es nala semmilyen tunetem nem volt. Szerintetek mikor teszteljek megint??? Csak peteérésnél lehet teherbe esni?2015. júl. 29. 10:41
11/12 anonim válasza:
Ha van már van gyermeked,kicsit több fogalmad lehetne a folyamatról!!!!
12/12 A kérdező kommentje:
Ha segiteni nem tudsz ne irj ide. Bunko emberekre nem vagyok kivancsi. A masik meg az hogy nekem a kisfiamnal semmilyen tunetem nem volt! De nem fogok magyarazkodni egy rosszindulatu embernek!
2015. júl. 29. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!