Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

elvesztettem a szüzességem , fogamzásgátlot szedek

de késleltettem a menzeszt , vagyis elözö honapban nem tartottam szünetet. most a levél végére értem jelenleg tabletta szünetem van , 2 nap mulva kéne megjönni .

de hasznaltunk gumit nem élvezett el a gumiba a vaginámtól távol élvezett el. és a gumi se szakadt ki ellenöriztem

max elöváladékos kéztöl?

elöre is köszi a válaszokat

2015. júl. 28. 16:02
 1/5 A kérdező kommentje:
csak attol parázok hogy igy a szunetben nem véd a gyógyszer , vagy a késlets miatt
2015. júl. 28. 16:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes. Viszont minek tabi mellett ovszer, meg meg ki is venni??
2015. júl. 28. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
A szünetben is véd a gyógyszer, ha rendesen szeded. Tabletta+óvszer+ki is vette, kizárt hogy terhes vagy.
2015. júl. 28. 16:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A szünetben is véd a gyógyszer.

De ha a hibaszázalékba esel, akkor is volt rajta gumi.

De ha kiszakad a gumi és nem veszitek észre, akkor sem élvezett el, max. előváladék lehetett.

Azt elhiszem, hogy különleges lány vagy, de annyira nem, hogy egy előváladékból származó sperma átjusson egy ki nem szakadtnak tűnő gumin, miközben fogamzásgátló mellett véletlenül mégis lett peteérésed, és még fel is jut és meg is termékenyíti. Ez tényleg a nullával egyenlő, pedig ritkán írok ilyet.

2015. júl. 28. 17:36
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mind 3 toknak
2015. júl. 28. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!