Szerintetek lehetséges, vagy rossz a teszt?
Ha menzi közben volt péd vagy pont utána, akkor lehetséges. Valamiért csak megcsináltad. Viszont nem tudom mennyire lehetséges de olvastam itt már olyat, hogy pé körül halvány lett a teszt.
2-3 nap múlva újratesztelsz és kiderül, ha erősödött akkor korai pé.
Ha valóban rendes pozitív volt a teszted akkor korai ovulációd volt!
Amúgy miért teszteltél most? (ha elméletileg most lenne az ovud?)
Csak kíváncsiságból kérdezem :)
Úgy tudom, hogy ahogy az ovulációs teszteket lehet terhességi jósteszteknek hazsnálni, mert az LH és a HCG hormonok egymással keresztreakciót mutatnak, úgy a terhességi teszt is kimutathat ovulációt. Ilyenkor nem a HCg magas a vizeletedben, hanem az LH hormon, de keresztreakcióba lép a HCG tesztanyaggal.
Vagyis szerintem a legvalószínűbb, hogy peteérésed volt és zt mutatta ki a teszt.
Megmutatod légyszives a teszted?
Nekem több alkalommal volt olyan,hogy halvány pozi lett a hcg teszt miközben az lh teszt erős....persze félidőben voltam ovukor...
Vidd ki fényre és úgy fényképezd le,de így sötétben,homályosan is tuti babától ilyen pozi a teszt.Az ovukor pozi hcg teszt nem ilyen :).
Gratulálok!
Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!