Lehetséges hogy a Closti rossz hatással van?
Figyelt kérdés
Nekem eddig mindig pé-kor fájt a hasam, érzékeny volt a mellem, pozitív volt az ovu teszt.Ez az első Clostis hónapom most kéne hogy legyen pé, de se a hasam nem fáj se a cicim, negatívak az ovu tesztek.Egyedül a hőm tegnap leugrott 4 tizedet, de ma csak 1-et ment vissza. Szerintetek mi lehet? Ja, voltam uh-on és volt szép nagy tüszőm a 12. nap.2009. márc. 31. 09:34
1/10 anonim válasza:
Szia! Ha eddig volt pé-ed, akkor mire kaptad a Clostyt?
2/10 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt peteérésem, és mégis szedtem a clostit 1 hónapot, mert kevés volt a mensim. Lett 2 nagy tüszőm, és nekem kitolta a peteérésem 1-2 nappal a tünetek is csak a peteérés előtt 1-2 nappal jelentkeztek. A mellem pedig egyáltalán nem fájt, pedig előtte minden hónapban nagyon. Úgyhogy lehet hogy ez van nálad is. Nekem vissza kellett mennem a 19. napon és akkor már látta az orvos a sárgatestet az UH-n úgyhogy meg is repedtek. A mensim erősebb lett, de baba még nincs.
3/10 A kérdező kommentje:
Mert már évek óta próbálkozunk. régen is szedtem már, utánna kiderült hogy más probléma volt, abból kigyógyultam, és most megpróbáljuk megint a Clostit. Ezért szedem, csak most vamiért más az egész. A Colsti nélkül nem szokott egyébként ekkorát esni a hőm mint most tehát ez akár jót is jelent csak a többi tényező nem stimmel.
2009. márc. 31. 09:47
4/10 A kérdező kommentje:
Másodiknak:
Te hanyadik nap kezdted szedni? Nekem az 5. naptól 5 napig 2x1-et kellett. Lehet hogy kitolja nekem is. Akkor még tesztelek pár napot. Bár a hőm már leesett. Szóval nem értek semmit!!!
2009. márc. 31. 09:50
5/10 anonim válasza:
Szia! Nekem a 3 naptól kellett szednem 1 szemet 5 napon keresztül! Csak 1 ciklusban, ha nem jön a baba májusig akkor én is 2*1 fogok szedni, csak gondolom nem akar az orvos túlstimulálni. Úgyhogy ha 1 szem tolt a peteérésen, akkor 2 szem még inkább! Úgyhogy lehet hogy most lesz peteérésed.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi. Akkor reménykedek.
2009. márc. 31. 09:58
7/10 anonim válasza:
Szia! Hogy alakult ma reggel a hőd?
második válaszló.
8/10 A kérdező kommentje:
Szia. Ma ugrott még föl 3-at. Úgyhogy a hőm nagyon szépen alakul, de semmit nem érzek azóta sem. De mostmár arra gondoltam, hogy lehet hogy ez lesz a jó?! Eddig mindig voltak jelek és mégsem jött a baba(évek óta), most nincs jel, tehát valami megváltozott. Hogy miért...?
2009. ápr. 1. 08:44
9/10 anonim válasza:
Szia! Nem kell semmilyen jelnek lennie. Elég ha a hőmérsékleted megemelkedik és fenn is marad! Drukkolok!
10/10 A kérdező kommentje:
De jó! Aranyos vagy. És köszi hogy érdeklődtél.
2009. ápr. 1. 09:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!