Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy hat (ott) a házasságotokr...

Hogy hat (ott) a házasságotokra a "muszáj gyereket csinálni"?

Figyelt kérdés

40 fölött vagyunk mindketten, nemrég házasodtunk, nincs gyerekünk, de szeretnénk.

Mindig utáltam az órára kufircolás gondolatát, de azt veszem észre magamon, hogy rám is hat.

Ha 35 lennék, nem érdekelne. De így folyton ott van a kényszer, hogy most kéne, dühös vagyok, ha a férjem akkor nem akarja, és dühös vagyok magamra, amiért ezt csinálom magunkkal.

Amikor az a pár nap van, amikor kéne, akkor valahogy pont nem megy, és sajnálom a férjemet, amiért erőlteti. De a KELL elront mindent.

Hogy kezeljem ezt? Magamra is nagyon haragszom.

2015. júl. 25. 14:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

A linkeket most nem néztem, de nem tesztelek össze-vissza (jelenleg nincs is itthon), nem csak azért szeretkezünk, csak a hónap közepe nyomaszt.

Meg persze sírok, mikor a végén megjön.

De nemcsak ezen jár az agyam. Nekem persze ez is sok.

2015. júl. 25. 18:29
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak hogy vigasztaló választ is kapj...Én ugyan fiatalabb vagyok, de én is rágörcsöltem és aki nem görcsöl rá,az azért nem, mert hamar összejön. Mi nekünk másfél év után sikerül, de egy biztos, amit sokan mondanak és valahol mégis igaz: Próbáld elterelni a gondolataid, tudom,hogy rohadt nehéz. Én is bőgtem egy csomót mikor mindig megjött, meg vitaminokat szedtem, riogattam a párom az andrológiai vizsgálattal. Akkor jött össze, amikor (tudom,hülyén hangzik), de azt mondtam magamnak, hogy ok, akkor nekem nem is kell gyerek, jó lesz nekem így is, így legalább majd mindig azt csinálhatok,amihez kedvem/kedvünk van. Semmi praktika nem volt, semmi vitaminozás, számolgatás és abban a hónapban sikerült. Szinte rögtön, ahogy ezt kimondtam magamnak. Nekem is hihetetlen volt.
2015. júl. 26. 15:13
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát, a kérdés kiírása korul összejött, 7 hetes terhes vagyok.
2015. aug. 28. 10:25
 14/15 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

GRATULÁLOK:)

2015. aug. 28. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2015. aug. 30. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!