Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Sziasztok csatlakozok én is szerintetek reménykedjek lehetett mát ovum,
Zsu vagyok én is benne voltam az előző kérdésekben.
Én is aug.4-re nem várom. Mi 2,5 éve próbálkozunk.Már szinte minden vizsgálaton túl vagyunk, nálam van sajnos a gond.Most untam bele,hogy az orvosom minden hónapban utrogestannal és duphastonnal töm tele félidő után sikertelenül.Most nem voltam nála úgyhogy hormonmentes próbálkozós hónap van :) ha most sem jön össze akkor aug.24-re kaptam időpontot a BMC-re és megyünk.
Megy a drukk mindenkinek
Zsu, velem is ugyanaz, hónapok óta szedem az Utrot feleslegesen, és ráadásul minden hónapban megőrülök, hogy merjem abbahagyni vagy nem.. kikészültem tőle, így most nem szedem, elkezdtem palástfűzni (palástfüvezni? :P) helyette :) Nagyot nevetnék, ha pont most sikerülne :)
Amúgy megvolt az ovum, 3. dpon vagyok :)
Niki
Bocsi mindenkitol, de a gorbekhez nem ertek, nem vezetek ilyet, hot sem merem.
Az elso gyerekunk is masfel ev utan jott ossze, majd volt egy vetelesem par eve, o csak ugy becsuszott, vacak idoszak volt, stressz minden volt, de nem maradt velunk.
Most a kistesot mar kerdojelek nelkul varjuk, a melohelyem ugy nez ki, h rendbejott, pedagogus vagyok, es nyarra nincs ugye szerzodesem, de most hosszabb ideju, igaz hatarozott ideju szerzodest kapok. 😊
Ivett vagyok,nekünk 2.próbálkozós hónap lesz.Ma vagyok. 16 cn.,tegnap már erősödni látszott az lh teszt,ovu tüneteket érzek,meglátjuk.
Marcsi,a Gravidát evés után vedd be,sose éhgyomorra,akkor nekem is hányingert okozott.
Niki megértem miken mész át.Az utro és társaitól soha nem jön meg a mensim ameddig abba nem hagyom.Addig meg reménykedem és 1 hét után mikor negatívot tesztelek baromi nagyot csalódok.
Februárban volt egy terhességem 5.héten megállt a fejlődésben ami március közepén derült csak ki így elvetéltem. Az volt az első utros hónapom.Januárban cickafark+palástfüvet ittam.
Nekem tegnap volt ovum nem hőmérőzők nem tesztelgetek hanem hál istennek megérzem.Annyira szoktam ilyenkor görcsölni,hogy menni is alig bírok!
Az orvosom szerint aki nőgyógyásznak baromi jó csak meddőséghez nem ért,10% esélyem van spontán teherbe eséshez.Elvan záródva a bal petefészkem, ehhez hozzájön egy hátrahajló méhem amiben van egy plusz meghajlás :D és még a jobb petefészkem a méhem mögé hajlik be annyira kacskaringós. Nem tudom mi a fenéért nem küldött meddőségibe de én léptem.
Elég volt a csalós a sok hormon és a találgatások épp mikor még mit mondanak mi a bajom.
Zsu voltam
Zsu, a hatrahajlo mehre szoktak irni a gyertyaallast 😊
Gravidatol nekem hanyingerem volt, barmikor vettem be, en Elevitet hasznaltam, szoptatas alatt is. Most c-vitamin szedek csak, meg vettem e-vitamint, de meg nem kezdtem el szedni, pedig azt mondjak, h az is segit, es a ferfiaknak is ajanlott.
Ivett!
Én a tavaly ilyenkori csopiban voltam, akkor kezdtem a one step ovutesztet használni. Nagyon bejött, kapásból babás lettem :) Amikor ovu volt, akkor sokkal erősebb, vastagabb volt a 2. csík
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!