Volt aki onnan tudta hogy sikerült a baba, hogy mikor aktuális volt a peteérés akkor borzasztó erős görcsei voltak?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy butának tűnik a kérdésem de 2 nappal a peteérésem előtt voltunk együtt, és a peteérésem napján valami iszonyat erős szurkáló feszítő érzést éreztem. Megszoktam érezni a peteérést, de ez nagyon durva volt. Pont aznapra volt időpontom nőgyógyászhoz, aki azt mondta nem lát semmi rendellenest, ami fájhatott volna.2015. júl. 22. 13:26
11/18 anonim válasza:
Az utolsó 2 mondatoddal tökéletesen egyetértek. Talàn szép nagy tüsző lett, ami bőven elég sàrgatestet tudott termelni, hogy megmaradjon és beàgyazódjon a megtermékenyìtett petesejt. Talàn nagyobb, érettebb tüsző esetén jobban érezhető a petesejt kiszabadulàsa?
Talàn itt van valahol az összefüggés?
12/18 anonim válasza:
Valami ilyesmire gondolnék én is. Persze nem vagyok orvos, de nem is vagyunk gépek, tehát biztos, hogy lehet összefüggést találni.
13/18 A kérdező kommentje:
na :D ez jól ki lett "filozofálva" :D majd a fejleményekről mindenképp beszámolok :D aranyosak vagytok :D ment a zöld kéz minden válaszra :)
2015. júl. 23. 06:28
14/18 anonim válasza:
Azért szépen le lettem pontozva -.-
15/18 A kérdező kommentje:
én csak zöld kezet nyomtam mindenkire, nem tudom ki pontozott le még csak most látom
2015. júl. 23. 11:40
16/18 A kérdező kommentje:
Megjött
2015. aug. 4. 08:58
17/18 anonim válasza:
Hát igen, minden kétesélyes...
Hátha a következő hónapban sikerül!
18/18 anonim válasza:
Neaggodj, nekem ez a 3.probalkozos honapom. Tegnap nekemis ritka eros szurkalas kezdodott, valamikor most van/volt peteeresem.
Mi mindig akkor bujunk ossze,mikor "na most" ido van, de eddig megjott mindig.
Majd talan, ha nem figyelek ra, akkor fog sikerulni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!