Szerintetek van olyan, hogy a férfi inkább nem tervez konkrétan gyereket, de nem bánná ha idővel "becsúszna"?
A tudat bennünk van hogy össze jöhet, de ő nem mutatja ki h szeretné e vagy sem ( bár mondta h szeretné) csak na... Én valahogy nem látom rajta h valójában akarja (bár ha nem akarná akkor biztosan védekezne)
Most hogy így írtátok már én is arra gondolok h csak fél, de a szíve mélyén szeretné, mert imádja a gyerekeket.. Csak hát ezzel felelősséget vállal, valamilyen szinten megváltozik az élete..
Nagyon sok pasi fel az ujtol, ismeretlentol. Nem is a felelosseg feltetlen a "felelem" alapja.
Valoszinuleg az ilyen pasi parja, fel tudja merni, hogy jo dontes-e egy ilyen ferfinak gyereket szulni.
Amugy meg nagyon sok olyat is hallani ahol az apa utolag jott ra, hogy megsem tetszik neki ez a felallas, ugyhogy ebbol meg nem lehet kovetkezteteseket levonni, hogy majd milyen apa valik a ferfibol.
Na úgy látom nem csak én lettem le pontozva. :D
Pedig aztán semmi sértő vagy rosszat nem írtam. Csupán csak a sztorimat.
Köszi köszi :)
Ha bunkó módon írtam volna valamit akkor tuti kaptam volna a zöld kezecskéket :))))) 👌 👍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!