Sziasztok! 19 éves vagyok, és terhes. Ma derült ki, kicsit lesokkolt. Az én hibámból fakadóan történt nem is hibáztatok mást. Tablettázom, és sajnos egy egesz héten át, nagyon rendszertelenül sikerült bevenni. Eddig a táskámban taroltam a gyogyszert, de múltkor kivettem. Egyik héten minden nap reggeltől estig dolgoztam, a munkahelyemen jutott eszembe, hogy nem vettem be a gyogyszert, és mikorra hazaértem rögtön el is aludtam. Figyelmetlen voltam. Párom 26 éves, és egyutt lakunk. Van helyünk, ahol tudunk lakni illetve munkahelyünk is. Kerdes az, hogy mihez kezdjek?! Szerettem volna egy nyelvvizsgát letenni, és fosulira jarni... Mert csak egy érettségim van.
És reggeltől estig dolgoztál? Ha anya leszel, örülni fogsz, ha csak reggeltől estig dolgozol. :)
Kérdésed, mihez kezdjél... ezt a pároddal kell megbeszélned. Tovább tanulhatsz, szervezés kérdése.
2015. júl. 22. 00:15
2/18 anonim válasza:
hát egyik lehetőség az abortusz, nagyon fiatal vagy és ezzel megpecsételed a jövőd.
2015. júl. 22. 00:20
3/18 anonim válasza:
Hát én 21 évesen estem teherbe, és most itt fekszik 3 hónaposan a kiságyában :) Nem lett volna szívem megölni őt...Igazából nem olyan szörnyű, mint amilyennek hangzik. Nálunk az elejétől átalussza az éjszakát, megyünk vele mindenhova, és az alakomat is visszanyertem. Apuci-anyuci szeme fénye. Az élet nem áll meg, csak a célok átmenetileg hátrébb kerülnek. :)
2015. júl. 22. 00:42
4/18 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem szedtem be, hanem egy nap kimaradt akkor másnap kettő, egyszeruen nagyon rendszertelenül...
2015. júl. 22. 01:16
5/18 A kérdező kommentje:
Kedves 0:42-es! Gratulálok! :) párom egyenként nagyon szívesen megtartaná, csak félek, hogy mi történik ha a munkahelyünkkel történik valami! Nagyon szívesen szülnék, főleg a páromnak, hiszen a kettőnk gyermeke lenne egy szép kis szerelem gyümölcse, de hát felelősség...
2015. júl. 22. 01:18
6/18 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Szervezés kérdése, igen... Csak a kicsi mellett ott kell lenni igen-igen éjjel nappal x éves koráig, utána kerdes hogy lesz-e lehetőségem tanulni.:/
2015. júl. 22. 01:19
7/18 sandrachnologic válasza:
En 19 évesen szültem, egy eve mar gyutt éltünk es 3 eve voltunk egyutt. Tervezett baba volt. Júliusi a fiam, a következő szeptemberben elkezdtem levelezőn a fosulit, meg az államvizsga hianyzik, amit jovo felevben teszek le, mert ezt a tavaszit passzivaltam mert Megszületett a lányunk. Iden leszek 24. Igy terveztuk. Most ősszel leallamvizgazok es ha a kicsi 2 lesz akkor szeretnénk meg 3. Gyereket. Nyelvvizsgat én 14 évesen tettem kozepfokut, de arra nem kell annyit tanulni, hogy amiatt elvetesd a gyereket ha gyebkent megtartanatok. Szervezés kerdese az egesz, ha valoban szeretnetek. A szüleid tamogatnanak titeket Szerinted? Es a parode?
2015. júl. 22. 02:34
8/18 anonim válasza:
Szia.
En meg 18 se voltam egeszen,mikor a nagyfiam megszuletett.befejeztem estin az erettsegit,nem lehetetlen.a csalad fontos,tamogatnak?ha igen akkor vagjatok bele.nincs annal szebb dolog mikor a gyermeked eloszor fogod a kezedben.20 eves voltam mikor megszuletett a masodik fiam,es most epp a halvany pozi tesztem bamulom 26 evesen :D
En nem erzem ugy,hogy barmi hatranyom lenne abbol,hogy anno vallaltuk.soha egy percre nem bantam meg.
Beszeljetek meg es dontsetek egyutt.de ugy gondolom az elso uh utan beleszeretsz a kis maszatba a kepernyon es kerdes nem lesz,hogy marad :D
2015. júl. 22. 06:54
9/18 anonim válasza:
Nekem is "csak" érettségim van,de nem a baba miatt,viszont jó munkahelyem van így is.Fősulit barátnőm 3 és 5 éves gyerekei mellet kezdte el,és hamarosan végez(mellette dolgozik is)
Szoval ha a lehetőség adott,nem vetetném el,később minden csak szervezés kérdése.
2015. júl. 22. 07:27
10/18 anonim válasza:
A barátnőm a gyerek mellett csinálta a doktoriját halasztás nélkül, úgy, hogy akkor tanult, amikor a gyerek aludt. Nem mondta, hogy könnyű, de nem bánt semmit.
Munkáját az ember bármikor elvesztheti. Nyelvet fogsz tudni a gyerek mellett is tanulni, levelezőn pedig a sulit is csinálhatod. Ha a párod is támogat, együtt is éltek, én biztos, hogy megtartanám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!