Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen okok miatt nem tud a...

Milyen okok miatt nem tud a baba beágyazódni?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyen problémátok, milyen kezelést kaptatok és mennyi idő múlva sikerült?
2010. márc. 5. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam a magas tesztoszteron szint és az inzulinrezisztencia volt az oka. Biztosan sok más dolog is lehet, mondjuk túl vékony nyálkahártya (hormonhiány miatt), stb. Én csak ezt tudom felhozni példának. Nekem hormonkezelés kellett. Mostanában lesz vége. Nálad mi történt?
2010. márc. 5. 18:18
 2/10 A kérdező kommentje:
2 korai vetélésem volt, de van egy cisztám. Talán ez az ok.
2010. márc. 5. 18:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia!! Bocsi de én nem a kérdéseddel kapcsolatban írok. Nekem is van cisztám a petefészkemben, neked hol van?? Engem is érdekelne ez a téma.
2010. márc. 5. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is két korai vetélésem volt (6 és 7.hét) és akkor találták meg a cisztáimat a petefészkeken - nem lehet, hogy ez a baj nálad is? Nekem kiderült, hogy magas a tesztoszteronom, és ezért nem tapadtak meg a picit. PCO-s vagyok.
2010. márc. 5. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4 korai vetélésem volt, utána derült ki, hogy lsiztérzékeny vagyok.
2010. márc. 5. 21:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nincs PCO-m. Csak egy van a petefészkemben, ami csökkekő tendenciát mutat. Köszi a válaszokat! Nem semmi a lisztérzékenység! Megoldás a diéta, vagy gyógyszer?
2010. márc. 6. 10:39
 7/10 anonim ***** válasza:
21:06-os vagyok. Gyógyszer erre nincs, csak egy életen át tartó diéta, ami nem egyszerű. Viszont legalább van eredménye, a kisfiam:-)
2010. márc. 7. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Sárgatest elégtelenség s lehet oka,hogy nem tud a baba beágyazódni. Próbáltad már a barátcserjét?
2010. márc. 20. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem szinte minden ciklusban cisztám volt, néha nagyon nagyra nőtt és állatira fájt. Amikor kitaláltuk, hogy babára gyúrunk, cickafark és palástfű teákat ittam. 2. hónapban sikerült, nem lett cisztám, volt peteérésem, és összejött a baba. Most egy éves. Én a teának tulajdonítom a sikert. :)
2010. márc. 20. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, már szedem a barátcserjét, én is progeszteronhiányra gondoltam.
2010. márc. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!