Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos minden rendben van?

Biztos minden rendben van?

Figyelt kérdés
Május végén nem jött meg és a nem várt után 2 héttel lett egy pozi tesztem, rá egy héttel mentünk orvoshoz aki szó szerint azt mondta: "van egy pici terhesség, petezsákot látok, két hét múlva hívj és gyere" Pénteken megyek, de az a bajom, hogy egyáltalán nem is érzem magam terhesnek. Semmivel sem lett másabb a helyzet, sőt, sokszor el is felejtem, és úgy kell rám szólni, hogy ne gyújts rá mert terhes vagy. Más anyukák meg ilyenkor már esznek meg érzékenyek meg ez meg az és megállás nélkül a babájuk a téma. Régi barátnőm is azt mondta, hogy ha nem meséltem volna neki, hogy terhes vagyok most eszébe se jutna, annyira nem változtam, ugyan az a laza ugrálós kapkodós csaj vagyok, ugyanúgy felhúzom a térdem a "nyakamig" meg minden... nem érzek semmit. A mellem sem nőtt, nem színeződött el, nem vagyok fáradt, a sárgás- barnás folyásom is megmaradt. Össz vissz annyi a tünetem, hogy nem jött meg. Ez normális?
2015. júl. 20. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Az hogy nincs tuneted az nem baj. A sargas barnas folyas mar baj.
2015. júl. 20. 11:19
 2/5 A kérdező kommentje:
meg annyi, hogy időnként olyan érzésem van mintha egy kést nyomnának fel és mint más dolgot, húzkodnák bennem. de ez is megvolt eddig is. Amúgy naptár szerint 7-8 hetes lehetek.
2015. júl. 20. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
10 hetesen lettek terhes tuneteim, akkor is alug. A folyas viszont aggaszto, tud rola a doki? Progipotlast nem kapsz?
2015. júl. 20. 11:21
 4/5 A kérdező kommentje:
az mindig is megvolt. 2 éve volt egy terhességem, az előtt is megvolt már, de az a terhesség Ab-s lett sajna, és akkor tűnt fel a dokinak ez és érdeklődött, hogy szúró érzés van e a hüvelyemben meg ilyesmi, és hüvely gombára írt fel kupot de nem használt, én pedig mondtam h nekem életem első havija óta meg van ez a folyás, nem tudok mit csinálni. Ő sem tudja mi ez de nem gomba. Szedtem rá elég sok gyógyszert de egyik sem mulasztotta el.
2015. júl. 20. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:

A terhességeknek valamivel több mint a felében jelentkeznek azok a klasszikus terhestünetek, amiket a filmekben is látunk: hányás, émelygés, rosszullét, stb. Vagyis valamivel kevesebb, mint a terhességek felében nincs ilyesmi, vagy olyan enyhe formában, hogy aki nem figyeli egész nap a tüneteit, hanem elfoglalja magát, az észre sem veszi, vagy nem tulajdonít nekik jelentőséget. És fordítva is igaz: aki egész nap magát figyelgeti és keresi a tüneteket, az ugyanezeket az alig létező, enyhe érzéseket is hatványozottan érezheti.

Szóval önmagában az, hogy ennyi idősen semmit nem érzel, egyáltalán nem jelent gondot. Nekem a terhességemnél két tünetem volt: elmaradt a vérzés és később, amikor megmozdult a baba, mégis tökéletesen egészséges babám született.

Az más kérés, hogy egészen a magzatmozgásokig annyira nincs semmi információnk a babánkról, hogy nehéz elképzelni, hogy valóban ott van. De majd ha látod a monitoron a szívpulzálást, már jobb lesz:)

2015. júl. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!