Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel szerezkeztem a...

Krisztina222255 kérdése:

Ma reggel szerezkeztem a ferjemel es Szarazak voltunk mind ketten Talan terhes lehetek? Mert nekem azt mondtak ha szarazak voltunk mind. Ketten. Akkor nagy az eseje!

Figyelt kérdés
Szeretnem tudni hogy terhes vagyok -e ?nyilvan nem vagytok orvosok csak hogy ti is halottatok-e. Ezt !???
2015. júl. 18. 16:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen,terhes vagy és fiú lesz. Pff... mielőtt ilyen kérdéseket teszel fel, utána nézhetnél dolgoknak,hogy ne tűnj totál butának! Tudod, google a barátod.
2015. júl. 18. 21:24
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra gondol a kérdező, hogy a férje jól felküldte a katonákat. Annyira, hogy nyomuk veszett. Én hallottam már erről, de az, hogy a férjed is száraz maradt az teljesen más történet. Terhes - még - tuti nem vagy!
2015. júl. 18. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy arra gondol, kivételesen nem piáltak, mert nálunk a józan emberre mondják, hogy száraz :)))))
2015. júl. 19. 06:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű vagy kedves kérdező, mint egy papírlap...
2015. júl. 19. 07:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy arra gondolt, már valamelyik előző akcióból lett terhes, és a mostani szárazság erre utaló tünet (?)

Ilyen tünetről még nem hallottam, és azt még mindig nem értem, hogy jön ide a férje. Tőle is tüneteket vár?

2015. júl. 19. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szállt le a gólya a kéményetekre, akkor nem lehetsz terhes.
2015. júl. 19. 09:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Sivatagban sexeltetek? Akkor máskorra ajanlom a vízzel tele kádat...neme lesztek szárazak....jahmeg a magyar helyesírási könyvet. ...amúgy miről beszélsz????😑😕😮
2015. júl. 19. 14:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkora kamu:) Így senki nem írhat, nem létezik!
2015. júl. 19. 20:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves utolso, de van. Es sokkal tobb az ilyen egyszeru ember, mint az atlagos.

Abban az altalanos iskolaban tanitok, ahonnan nyolcadikban ballagtam, a "nem tul okos" osztaly/ iskolatarsaim gyerekeit is tanitom, es sokkal tobb gyerekuk van, mint az atlag muveltsegueknek. Ez van, es sajnos tenyleg igaz, h butul az emberiseg.

2015. júl. 19. 21:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!