Ma reggel szerezkeztem a ferjemel es Szarazak voltunk mind ketten Talan terhes lehetek? Mert nekem azt mondtak ha szarazak voltunk mind. Ketten. Akkor nagy az eseje!
Az, hogy száraz vagy egyedül arra utal, hogy nem izgultál fel rendesen.
Vagy jó idő van nálatok és nem izzadtatok meg szeretkezés közben...
Az elsőnek meg beszólsz, pedig a kérdésedben megkérdezed, hogy hallottuk-e ezt. Ha azt sem érti, hogy mit kérdezel akkor nyilván nem hallotta. Szóval gyakorlatilag válaszolt a kérdés egy részére.
Az elsőnek igaza van. Semmi köze a szárazságnak a terhességhez. Na de hogy a férjed szárazságának mi köze lenne hozzá? Netán ő is terhes lenne?
Egyébként meg, az első nem volt szerintem bunkó, Úgyhogy neked nem kéne ideírnod, ha nem fogadod a válaszokat normálisan.
Én se nagyon értem amit írtàl! Hamár szexelni van eszed akkor írni is megtanulhattál volna..
Szárazak? Mi van??
Ma "szeretkeztetek" nem lehet még tudni,m.. Csinálj tesztet 2hét múlva!!
(Az a baj, h reprodukalni is szeretne magat.)
Ha szarazak voltatok, akkor a kedves ferjed nem figyelt oda rad, ha o is szaraz volt, akkor gondolom nem is ejakualt, megis hogy lenne igy gyerek?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!