Lehetek attól még terhes?
Figyelt kérdés
a barátommal 1 hete lefeküdtünk és nem védekeztünk,másnap bevettem esemény utáni tablettát.Most megjött(de csak 2 és fél hét mulva kellett volna) Az hogy most jött meg az normális és lehet a gyógyszertől??attól még van rá esély hogy terhes vagyok? köszi a válaszokat 16/L2015. júl. 18. 11:28
1/4 anonim válasza:
Most komolyan!
Egy az, hogy annyi eszed sincs, hogy védekezz, de ahhoz sincs, hogy elolvasd a betegtájékoztatót, mielőtt beveszel valamit???
BENNE VAN!
2/4 A kérdező kommentje:
az van benne hogy pecsételő vérzés lehet.
amugy meg tudom hogy hülyek voltunk hogy nem vedekeztunk de egyszer volt csak ilyen és nem is lesz többször,de amugy kommentárt köszi nem kértem,ha lehet a kérdésre választ inkabb
2015. júl. 18. 11:41
3/4 anonim válasza:
normális hogy előbb jött meg, nagyon sok hormon van abban a tablettában. nem vagy terhes. védekezzetek legközelebb, vagy szedj fog. gátlót.
4/4 anonim válasza:
szerintem se vagy terhes. de azert nem art tesztelni akkor, amikor amugy meg kellett volna jonnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!