Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
május végén voltam nődokinál, ő azt mondta kezdjek el fogamzaásgátlót szedni a köv. menzeszemnél ugyanis azért görcsölhet az alhasam mert mindig peteérésem van. (doki mondta). A köv. menzeszem június 20.án volt, akkor elkezdtem szedni és azthiszem 4szemet vettem be, mikor elhatároztuk hogy inkább gyereket akarunk. abbahagytam a szedést, rá 1nap múlva megjött a menzesz...megvártam míg elmúlik és uccu neki! Van esélye ettől hogy terhes legyek? A köv. menzesz 5nap múlva esedékes...csináltam már van 100 tesztet, de mind negativ, és hozzáteszem görcsölget a hsam...3nappal ezelőtt jobban görcsölt mint most...a válaszaitokat köszönöm!2015. júl. 15. 19:54
1/1 anonim válasza:
Nem hinném hogy terhes vagy és egy jódarabig nem is leszel. Elég meggondolatlan gyerekes dolog volt 4 szemet bevenni, majd abbahagyni a tabit, ugynis most nagyon megkeverted a ciklusod és a hormonokat. Mielőbbi babásodást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!