Lehet attól második gyerekem, hogy mellplasztikám volt?
Ettől lehet ,sőt még a szilikontól is. Egyik doki pont erről beszélt valamelyik reggel az RTL reggelijében. De lehet, h utána újból fel kell majd varratni, ezért mondta ő, hogy ő inkább aztán csinálja meg szívesebben, ha már nem terveznek több babát.
Peller Mariann megkérdezte, hogy mi van akkor, ha mégis akarnak? Mondta hogy annak sincs akadálya, csak akkor újra "meg kell csinálni" a cickókat.
Én is úgy tudom,hogy lehet szoptatni és nem káros,vagy veszélyes.
Megkérdezhetem,hogy hol csináltattad és mennyiért?
Én már egy ideje tervezgetem,de nem bízok a dokikban.Sok rosszat hallani...
Nekem saját elhatározásból csak magam miatt volt mellnagyobbításom, de minimális csak az alkatomhoz illő. Tehát aki nem ismer és nem tudja az nem is gondolná... De mindegy, ez az én döntésem és nem is akarok magyarázkodni. Nem szilikon, más.
Nekem viszont a legfontosabb az volt hogy lehessen ettől babám és ne legyen gond. De lehet! Ez izom alá van berakva, semmi köze a tejtermelődéshez és a szoptatáshoz. Az hogy esetleg utána milyen lesz az más kérdés de a lényeg az hogy a gyermekemnek nem tudok ártani és ez a legfontosabb. Tehát ha neked csak felvarratás volt, nincs miért aggódnod. Mielőbbi babásodást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!