Évek óta megszakitással védekezünk a párommal. Lehetséges, hogy nem lehet gyerekem, ha ez a módszer bevált?
Esküvő után mi is így voltunk fél évig, nem jött a baba. De első probalkozos hónapban viszont igen. :)
Lehet a párod elovaladeka nem tartalmaz spermát. Attól még simán osszejohet ha nem csak az elovaladek kerül be. Szóval ebből ne indulj ki.
Mi a két gyerekünk között "védekeztünk" így, csak mert nem lett volna nagy baj, ha jött volna a tesó. Így telt el 6 év, és nem lettem terhes. Aztán egyik alkalommal nem hagytuk félbe a dolgot, és jött is a tesó. :)
Tudjuk nem biztos védekezés ez, de elég sokaktól hallom, hogy évekig nem esnek így teherbe.
Amúgy, ha gyereket akarsz, akkor beszéld meg a pároddal, és ne várj a csodára, hogy hátha így összejön. S ne aggódj azon sem, hogy ha így nem leszel terhes, akkor nem vagy termékeny. Ez hülyeség!
A megszakitasos modszer azoknak jo, akiknek nem gond, ha becsuszik a baba. Mi 4 es fel evig igy vedekeztunk. A baba akkor jott, amikor lazitottunk a modszeren, es mar csak a termekeny napjaimon (ezeket mindig erzem/ereztem) volt megszakitas. Egyszer "hibaztuk el", tulajdonkeppen szandekosan, mert en szoltam, de a parom azt mondta nem erdekli, lett is belole egy szep kislanyunk. :)
Nem mindenkinel mukodik jol ez a modszer, de sokaknak bevalik. Nem kell itt beszologatni, hogy ez nem vedekezes, mert dehogynem az. Csak az nem mindegy kik es mikor hasznaljak! Akinek gond lenne a becsuszott baba, annak persze nem ez megfelelo mod.
Ez a kérdés bennem is felmerült többször :))))
Mi ezt kb. 6 évig alkalmaztuk, és mikor már próbálkoztunk élesben, a 3. hónapban terhes lettem.
mindenki le lett pontozva.
valakinek nem tetszik hogy nem védekezünk :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!